Czyli wracasz do walki z koncem roku?Jestem za cel 20 kg do końca rokuchce parę miesięcy odpocząć wyluzować trochę zarobić i odbić się od dna
niech organizm też odpocznie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyli wracasz do walki z koncem roku?Jestem za cel 20 kg do końca rokuchce parę miesięcy odpocząć wyluzować trochę zarobić i odbić się od dna
niech organizm też odpocznie
![]()
My bralismy za kazdym razem.O wlasnie korzystacie z tego nacinania otoczki? U mnie lekarz od razu sugerowal zeby to rozwazyc
O wlasnie korzystacie z tego nacinania otoczki? U mnie lekarz od razu sugerowal zeby to rozwazyc
Sluzbowy wyjazd czy prywatnie jestes?15 km? Zazdroszcze [emoji173]️ Ja to najchętniej bym sie przeprowadziła nad morze i przynajmniej na początku spacerowała po plazy codziennie. Mam mega „fisia” na punkcie morza [emoji16]
Ja w Grecji tez mega zakochana. Planuje w rym roku RodosJejku jak pieknie[emoji173] ja wole Grecje ale chcialam w tym roku pojechac jeszcze nad morze w 2 trynestrze ale sie chyba nie wyrobie bo remont przed nami
Najważniejsze jest to aby się nie poddawać i walczyć o swoje szczęście . Mi lekarz dzisiaj powiedział że żadne zarodki nie przetrwały do stadium blastocysty i muszę wierzyć w siłę tych które mi podano. Dodatkowo zasugerował dawce komórek jajowych ..bardzo mnie to zabolało i oczywiście będę walczyła o to abym miała swoje dzieci [emoji173] więc bitwę można przegrać ale wojny nie
Adunia ales mnie wziela i zmotywowala.dzis..U jakiego lekarza? Ja też Gameta Łódź. I moje cuda skończą 13.04 cztery miesiące [emoji7]
Hahajajahaha suuuper!@anett96 - bo nie lubie buractwa. Zreszta jeden i drugi nie omieszkal mnie wyzwac - nigdy nie slyszalam takich wyrazow [emoji14] , a najlepsze bylo jak ten jeden do mojego meza i tescia przyszedl w tej sprawie , zeby co ze mna zrobili
Tescia mam zabawnego nowi do niego " sasiad , a co ja moge - nie pomoge Ci bo ona tez Nas bije " plotki byly dlugooooo![]()
Poproś rodzinnego mnie większą połowę wypisał i dużo kasy zaoszczędziłam![]()
My mieliśmy przy ostatnim transferze ale decyzje podejmował embriolog.A powiedz mi jeszcze baralas nacięcie otoczki tzw. asistans chacing ?