adansonia
Fanka BB :)
Świetnie to znam...Cale dwa lata nie wyjezdzam, nie zaczynam czegos bo stymulacja bo punkcja bo transfer... juz mi troche szkoda zycia - i tak bedzie co ma byc![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Świetnie to znam...Cale dwa lata nie wyjezdzam, nie zaczynam czegos bo stymulacja bo punkcja bo transfer... juz mi troche szkoda zycia - i tak bedzie co ma byc![]()
Tak z innej beczki. Bylismy dzis w tej klinice i Invicta W Gd jest w centrum handlowym - wracajac śmiejemy sie z mezem , ze fajnie w CH mozna se dziecko kupic. Maz sie smieje , ze jak sie uda i kiedys dziecko zada pytanie , a skąd sie biora dzieci" to odpowiedz bedzie jedna " jak to skad ? - z połek w centrum haandlowym" - trzeba żartować aby nie zwariować
![]()
Nie zagadalas go? Hahhaha@Never give up i tego ci z glebi serducha życzę - wizyty serduszkowej i duuuuzzzych mdłosci i @gosia321 tez duzych mdłości- od jutra strugam. Lekarz - hymmm zobaczymy na kolejnej wizycie
- wszystkim nam życzę przeżyganego i ciażowego sezonu letniego , jesiennego , zimowego i wiosennego

Ja koło swojej mam najbliżej KFC hahhahaDużym plusem tej lokalizacji jest Costa Cafe na parterze i piękna starówka rzut kamieniem [emoji6]
Czyli szczepienia Kochana działają...Napalm wczoraj 3 I umieram dzisiaj uderzenia gorąca, słabo mi I sumienie na rękach jak kalafiory
Tam do kfc też jest bardzo blisko. Taki mieliśmy rytuał z mezem: ja na czczo na badania, śniadanie w kfc, spacer po starówce w Gdańsku, kawa w Costa, wizyta, apteka i biegiem do auta żeby nie wpaść w godziny szczytu [emoji23]Ja koło swojej mam najbliżej KFC hahhaha
I ja! Transfer 3-dniowego zarodka. Mam syna 16-cie miesięcy.Wiesz ja to wszystko tez staram sobie wytlumaczyc. Ale wystarczy ze beda liczyc na 1 pacjentke 30 minut a nie 20. I jeszcze spoznienie 30 minut jest dla mnie zrozumiale ale godzinne to juz przesada. No moze jestem na nich cieta bo ostatnio na poprawe recepty czekalam godzine. A to nie moja wina ze byla zle wypisana, gdybym byla z innego miasta to bym byla kilka stow w plecy. No niewazne
Mam fisia przed tym transferem zamykam oczy chcac spac a tam widze moje maluchy. Czy byly tu powodzenia za 1 transferem??![]()
Mrozenie zarodkow ale nie komorek wiekszosc komorek jajowych nie przezywa rozmrozeniaSą trzy pakiety i różne ceny. Pakiet z mrożonymi 17 tys. Pakiet gdy dawczyni jest stymulowana a zarodek podany w dogodnym dla mnie czasie 18.600. Gdy w tym samym czasie mamy cykl i transfer jest na świeżo 19.600. Podają że ten drugi pakiet daje największą skuteczność . Podobno mrożenie zarodków też dobrze na nie wpływa.