reklama

Kto po in vitro?

Fuck zawsze cos...
Oby maluszek dal rade i byl zdrowiusi!!
Ten tydzien jest jakis kiepski ja wczoraj dowiedzialam sie o 3 smierciach osob ktore znam nie byly mi bliskie ale znalam ...dzis dzwoni rano zalamany Emek ze nie zrobili mu w klinice defragmentacji bo bylo za malo plemnikow.taki hoooojowy wynik mial[emoji21]
Jak się ma pod górkę to na calej lini ale dobre to że właśnie dzwoniła przemila pani z ZUSu i mam na 15 komisję to w miare szybko

reklama
Cześć...wiecie co, wczoraj się zorientowałam, że cały czas źle obliczałam tydzień ciąży...Czuję się strasznie głupia:/ Byłam święcie przekonana,że ciążę po in vitro oblicza się od dnia punkcji, bo na każdej wizycie pani doktor wracała do tej daty, więc sądziłam, że ona jest odnośnikiem. A dopiero wczoraj gdzieś przeczytałam, że o ile to nie był długi protokół, to liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki...tak? No to kopnęłam się o 2 tygodnie, myślałam że to 6 tydzien, a wychodzi na to, że jednak 8...

Cześć...wiecie co, wczoraj się zorientowałam, że cały czas źle obliczałam tydzień ciąży...Czuję się strasznie głupia:/ Byłam święcie przekonana,że ciążę po in vitro oblicza się od dnia punkcji, bo na każdej wizycie pani doktor wracała do tej daty, więc sądziłam, że ona jest odnośnikiem. A dopiero wczoraj gdzieś przeczytałam, że o ile to nie był długi protokół, to liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki...tak? No to kopnęłam się o 2 tygodnie, myślałam że to 6 tydzien, a wychodzi na to, że jednak 8...
Mi tak właśnie liczono od pierwszego dnia ostatniej miesiączki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry