Lawendowy, agapl :-( brak mi słow..z łzy w oczach:-(ten rok tak jak i dla mnie dla was nie byl udany..ale na szczescie juz sie konczy a z nowym przyjdzie dobra passa dla nas
Lawendowy przykro mi ze moje przeczucie nie sparwidzilo sie co do twojeg pierwszego podejscia, tzn ze napewno sprawdzi sie za kolejnym! przykro mi ze srodki finansowe was organiczaja... w ostatecznosci jest szansa ze bedzie refundowane w polsce w polowie przyszlego roku. Ale przyszla mi tez mysk ze w Invikcie jest program Invitro bez ryzyka..jesli sie nie uda zwracaja koszta no a jesli sie uda

Mozna nawet kredyt wziązc na to w ostatecznosci..
Hola twoja beta jest super przyrasta ksiązkowo nie porównuj z innymi ktore mialay wyzsze, bo sa tez takie ktore mialy taką jak ty lub nizsza.. wszystko zalezy kiedy sie zagniezdzil.. ciesze sie baaaardzo z twojej ciązy :-)
Kochane u mnie zmiana planow, tj ich przyspieszenie.. @ jeszcze nie mam a powinna byc w pt.. jak juz przyjdzie kwalifikacja do histero, ktore jednak odbedzie sie w Invikcie na NFZ, zaraz po @. no i wyciszanie juz w tym cyklu a stymulacja w grudniu.. a testowanie.. styczen!!! no jeszcze zalezy kiedy @ przyjdzie..Ciesze sie ze jednak szybciej bede stymulowana. zmeczona jestem ciąglym czekaniem.. jestem w programie wiec im juz tez musi zalezec. Prof twierdzi ze u mnie nie ma co panikowac bo przeciez jedna ciąza byla, co z tego skoro tak okropnie sie zakonczyla

, no i dla mojego swietego spokoju poda mi encorton, o clexan zapomnialam zapytac ale wydebie i clexan od nich

Prof nawet sie smial ze moze w ciazy jestem skoro nie ma @ i mowil ze sam leczyl swoja kolezanke, robil jej ivf bo nie miala jajowodow, nieudalosie a potem dwa razy zaszla NATURALNIE ??? powiedzial ze jest duzo mniejsza szansa ale jest.. no no ale juz az w takie cuda u siebie to ja nie licze ;-)