To niech Młody pika, a krwiak znika! Cholernym krwiakiem mówimy stanowcze NIE! Gratuluję mamusiuMłody pika krwiak tez ale młody większy od krwiaka) do przodu. Ps. Nie mam fotki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To niech Młody pika, a krwiak znika! Cholernym krwiakiem mówimy stanowcze NIE! Gratuluję mamusiuMłody pika krwiak tez ale młody większy od krwiaka) do przodu. Ps. Nie mam fotki.
Super. Dalej leżenie i relax?Młody pika krwiak tez ale młody większy od krwiaka) do przodu. Ps. Nie mam fotki.
To niech Młody pika, a krwiak znika! Cholernym krwiakiem mówimy stanowcze NIE! Gratuluję mamusiuTo pewnie cudne uczucie...
Biedroneczko trzeba być dobrej myśliPowiem Ci szczerze ze nie wiem jakie to uczucie. Wiesz przez to co przeszłam mam duży dystans jeszcze - nie wiem kiedy wskoczę na pełny tryb radości. Chyba jeszcze do mnie nie dociera co się dzieje mimo mega sesji nad kiblem.... to dopiero8t wiec duzo jeszcze może się zdarzyć.
[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Kuźwa no o co chodzi? 3 transfery I 3 biochemiczne??8 dpt beta 7nie radzę sobie, mnie to zabija
kolejna cb
Super. Dalej leżenie i relax?
Powiem Ci szczerze ze nie wiem jakie to uczucie. Wiesz przez to co przeszłam mam duży dystans jeszcze - nie wiem kiedy wskoczę na pełny tryb radości. Chyba jeszcze do mnie nie dociera co się dzieje mimo mega sesji nad kiblem.... to dopiero8t wiec duzo jeszcze może się zdarzyć.
[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
To dobra wiadomość❤❤❤Młody pika krwiak tez ale młody większy od krwiaka) do przodu. Ps. Nie mam fotki.