reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lopop

no mam nadzieje ze moja betka będzie ładnie rosła......a twój synuś też z in vitro?
nie tak udał się sam no z naszą pomocą, ja tutaj tak często zaglądam bo o drugie staram sie już przeszło 4 lata i od jednego gina usłyszałam że tylko in vitro mi zostało a póki co w tym tygodniu chyba podejdę do inseminacji i potem się zobaczy
wszystkim tutaj kibicuję bo wiem jak to jest czekać i ile to kosztuje łez i bólu.

lopop

ja miałam niewielkie ogniska endometriozy, ale usunięto je podczas laparoskopii. Bardziej chodzi tu o mojego męża bo ma słabe żołnierzyki....nam też proponowano inseminacje ale postawiliśmy twardo sprawe z mężem że chcemy in vitro, bo dla nas inseminacja to strata czasu i kasy....ale to jest indywidualna sprawa każdego..

lopop

ja miałam niewielkie ogniska endometriozy, ale usunięto je podczas laparoskopii. Bardziej chodzi tu o mojego męża bo ma słabe żołnierzyki....nam też proponowano inseminacje ale postawiliśmy twardo sprawe z mężem że chcemy in vitro, bo dla nas inseminacja to strata czasu i kasy....ale to jest indywidualna sprawa każdego..
tylko wiesz u nas wszystko ok jest tylko ciąży nie ma

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry