matylda1980
Fanka BB :)
Bóle piersi i brzucha, narazie tyle, mdłości to chyba troche później?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie wiem bo to różnie zależy od kobietyBóle piersi i brzucha, narazie tyle, mdłości to chyba troche później?
nie tak udał się sam no z naszą pomocą, ja tutaj tak często zaglądam bo o drugie staram sie już przeszło 4 lata i od jednego gina usłyszałam że tylko in vitro mi zostało a póki co w tym tygodniu chyba podejdę do inseminacji i potem się zobaczyLopop
no mam nadzieje ze moja betka będzie ładnie rosła......a twój synuś też z in vitro?
a ja już chyba w nic wiesz po prostu za jakiś czas nie chcę mieć wyrzutów sumienia że nie spróbowałam zresztą wiesz jak to jest potem pretensje tylko do siebieLOPOP
to życzę powodzenia, choć ja osobiście w inseminacje mało wierzę ...
tylko wiesz u nas wszystko ok jest tylko ciąży nie malopop
ja miałam niewielkie ogniska endometriozy, ale usunięto je podczas laparoskopii. Bardziej chodzi tu o mojego męża bo ma słabe żołnierzyki....nam też proponowano inseminacje ale postawiliśmy twardo sprawe z mężem że chcemy in vitro, bo dla nas inseminacja to strata czasu i kasy....ale to jest indywidualna sprawa każdego..