Sol
Fanka BB :)
Dzięki kochana x@Sol - gratuluje szczęśliwego rozwiazania [emoji3526]
@motylek24 - trzymałam za was kciuki, jesteś mega silaczka! Gratuluję, że wytrwalas!
Kogo pominęłam, to sorki, ale za wszystkie trzymałam kciuki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki kochana x@Sol - gratuluje szczęśliwego rozwiazania [emoji3526]
@motylek24 - trzymałam za was kciuki, jesteś mega silaczka! Gratuluję, że wytrwalas!
Kogo pominęłam, to sorki, ale za wszystkie trzymałam kciuki
Link do: Mały cesarz - jak cięcie cesarskie może wpłynąć dziecko? - Siostra Ania
Bo to jest ostatecznosc, ciekawie pisze o tym fizjoterapeuta i nastepstwach.
Trzymam kciukiWitam z rana drogie Panie! [emoji8]
Spuściłam krew już i ciekawa wyników jestem. [emoji4]
Ja nie miałam żadnych efektów ubocznych.Dziewczyny czy jak bralyscue Encorton to też się rozkladalyscie po tym? Bo ja już nie wiem jak mam sobie tłumaczyć moje przeziębieniedrugi raz go biorę i drugi raz chora jestem
![]()
Witaj. Trzymam mocne kciuki. Bo robisz bete wg zalecen kliniki?Witam z rana drogie Panie! [emoji8]
Spuściłam krew już i ciekawa wyników jestem. [emoji4]
Dziewczyny czy jak bralyscue Encorton to też się rozkladalyscie po tym? Bo ja już nie wiem jak mam sobie tłumaczyć moje przeziębieniedrugi raz go biorę i drugi raz chora jestem
![]()
To pierwsza weryfikacja w 2 dpt i u mnie każą robić progesteron, estradiol i beta (ale tu nie wierzę, że coś będzie).Witaj. Trzymam mocne kciuki. Bo robisz bete wg zalecen kliniki?