reklama

Kto po in vitro?

reklama
Misia ja biorę cały czas acard, po punkcji pewnie go odstawię i przejdę na fraxiparine lub clexane. Dobrze myślę bo chyba acard w połączeniu z clexane to się nie bierze??

bardzo smutna niedziela:( przykro mi, ze jest tak wiele nas, ktore juz po takim wysilku, przejsciach, probach, nareszcie ciesza sie, ze sie udalo, ale nie trwa to dlugo niestety:(( ja tak skupilam sie nad tym, ze chce by w koncu sie udalo, ze nie zauwazylam kiedy oddalilismy sie z moim mezem od siebie, to chyba kryzys...dziwny ten swiat:(

Madzialenak, jutro, o 11:30 myślami i sercem będę z Tobą.
Zabierz swoje Maleństwa na 9 miesięcy, wypoczywajcie i dbajcie o siebie na wzajem.
Daj znać, jak będziesz już po transferze.

popkorn.pl_fotografia__153282.jpg

Kinga - strasznie mi przykro...wiem co czujesz...i wiem że moje słowa też w zasadzie Ci nic nie pomogą - ale jestem z Tobą :*
Asiex - u mnie w 10dpt beta była 207... Myślę że powinnaś powtórzyć badanie....i mam nadzieję że nagle skoczy do góry....Dobrze że macie zamrożone zarodki. Jest to jakaś alternatywa i światełko w tunelu.

Madzialenak- trzymam kciuki za Was jutro :*

Kate to smutne co napisałaś ... ja mam odczucie wręcz odwrotne,że ta walka o maluszki to nas jeszcze bardziej zbliżyła, pokazała,że potrafimy być silni, wspierać się nawzajem.... Kate jeśli zauważyłaś,że się oddalacie to powinnać zrobić coś, abyście znów byli siebie blisko ❤❤ coś romantycznego

Kinga z tego wszystkiego nie napisałam Ci jak mi przykro, że betka spadła... ile bym dała żeby teraz ktoś do nas zadzwonił i powiedział, że zrobił błąd w badaniach. Trzeba się pozbierać i działać dalej.

Dziewczyny czy to prawda, że po in vitro jest łatwiej zajść normalnie w ciąże? Jest to mało prawdopodobne, ale może jest gdzieś tam zapisany jeden cud dla nas

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry