lusia - suuuuuper , że wszystko ok. u waszej trójeczki

oby tak dalej , niech dzieciaczki rosną i rozpychaja sie w twoim brzuszku , wiesz , chociaż cię nie znam to też się jakoś wzruszyłam....jak pojawia się nowe życie to wszystko inne traci na znaczeniu , no i tak bardzo pragnełabym być już tam gdzie ty ...ehhh , musze jeszcze troche poczekać
matylda - za trzymam kciuki za twoje pierwsze USG , ojjj to takie ważne i pewnie stresujące ale pewnie wszystko gra
chanellini - juz sama nie wiem co robić z tym zwolnieniem , wystarczy tydzień czy dwa ? ale jeśli twój lekarz mówi ze niewolno pracować to może go posłuchać
ma-mi - masz racje , ze to siedzi w naszej głowie ale i lepiej o tym nie myśleć , ale kurcze nie da się , sama wiesz , to nie zarówka w lodówce - zamykasz drzwi i koniec, boje sie ze przez to myslenie o tym non stop własnie szkodzi zamiast pomóc
dziewczyny czy ktoś jeszcze mi doradzi , czy po transferze mrożaczków wystarczy tydzień zwolnienia , czy lepiej iść na dwa?
lolitka może ty mi doradzisz , dużo wiesz to może i w tej kwesti coś się wypowiesz ?