Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Matylda: Jak na moje oko Twoja betka jest idealna. Jest dobrze kochana. Jest bardzo dobrze.
Ja wróciłam już do domku. Moje dwie kruszynki mają serduszka, które biją jak dzwony!!!!! :-). Cóż to była za chwila. Nie sposób się nie rozkleić. Widziałam serduszka i słyszałam. Jestem przeszczęśliwa. Na prawdę się bałam. Nawet lekarz na dzień dobry powiedział coś w stylu: "No i nadszedł ten bardzo ważny moment". Aż ciarki mi po plecach przeszły. Póki co wszysto idzie wzorcowo i oby tak dalej.
witaj na pewno wie, przecież to super specjalista koleżance pomógł a miała naprawdę duże załamki bo aż 10 poronień ale w końcu sie udałohej dziewczyny.nie było mnie tu długo a właściwie byłam ale nie pisałam , nie umiałam wykrzesać z siebie optymizmu i nadal nie umiem jak sobie przypomnę , że jeszcze 2 tygodnie temu byłam w ciąży.Ale nic to.W poniedziałek byłam w Białymstoku u profesora Szamatowicza, co prawda jak go zobaczyłam to myślałam , że ten staruszek to chyba już długo nie pociągnie ale jak weszłam z nim do gabinetu to zmieniłam zdanie ,rzeczowy facet i umysł ma sprawny a ma już 75 lat.
za jakieś 3 miesiące próbujemy drugi raz ale bardzo się boję , bo może już wykorzystałam swój limit szczęścia .Dostałam receptę na cilest i właściwie profek powiedział , że mogę już od następnego cyklu ale my nie mamy tyle kasy choć i tak jest tam najtaniej . Martwi mnie tylko to , że nie dał recepty na metypred bo ostatnim razem brałam go od samego początku . Boję się , że przez to może się nie udać ale chyba profek wie co robi?
&&&&&&&& kochana za wysoką betkęHej Laseczki,
ale narozrabiałyście. Ale było minęło,nie ma tematu.
Missdior nie wkurzaj się i pisz. Tak mnie kochana zawsze rozbiawiasz, że nie wyobrażam sobie już tego forum bez Ciebie.
A ja Kochane od 3 dni mam plamienie implantacyjne (inne przecież nie wchodzi w grę, gdyż jestem przecież w ciąży, nie) hahahahahaha
Cycki bez zmian, a przez ten upał to wogóle nie mam apetytu. W niedzielę sobie siknę to zobaczymy, w poniedziałek poprawię betką.
Betabeta przykro mi, ale grunt że już się pozbierałaś.