reklama

Kto po in vitro?

reklama
LUSIA---przejdziemy przez to razem, i wraz z naszymi skarbami które w nas rosną.......jest cudnie

CHANELINI--człowiek poprostu już tak w życiu ma, że zawsze musi się czymś martwić....nikt nie mówił że będzie łatwo, ale zobaczysz jak jest super gdy los nam to wszystko wynagradza i pojawia się nadzieja, że rodzi się nowe życie..powodzenia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
chanelini - nic się nie martw ilością , tak jak dziewczyny pisały wazna jest jakość , ja tez się martwiłam , że za mam mało i pielęgniarka powiedziała mi , ze jest całkiem nieźle i nie będą mnie tak boleć jajniki później , ja też miałam niewiele bo 6 - wszystkie się zapłodniły ale tylko albo aż :) ! pięć rozwinęło się prawidłowo więc nie jest tak źle i trzymam kciuki żeby u ciebie wszystkie pieknie sie rozwiajały , nie martw sie bo stres to najgorszy '' doradca ''
matylda - gratuluję kropka :))) niech rośnie na wielką kropę :)))) !!!!

witam wszystkie Kobitki które maja ochote mnie przywitać wiem ze napisalam ze sie oddalam ale potrzebuje waszej pomocy i licze ze sie znajdzie ktos,kto pomoze...otóżnie wiem co sie dzieje ale od środy schudlam nagle 3 kilo!!!rano sie wazylam i było 58,3,a teraz nagle jest juz 57,1...czy ktos wie moze co sie dzieje,czy to oznacza ze cwaniaczki moze ze mna nie zostały???!!!!mam takiego dola ze nie wiem c0 myslec...jeszcze chyba z nerwów właśnie pobolewa mnie caly dzuien brzuch...jezeli moge to prosze o pomoc jak ktoras cos wie na ten temat...

Musze to napisać :)
Cóż, głowa w piasek, przeprosiny i zapis na konsultacje do guru Lolitki :))))

missdior
wez sie wyluzuj kobito.... nikt tu ani nie lubi ani tolerowac nie bedzie takich wypowiedzi. kazdy juz temat zamknal a Ty namolnie wracasz do niewiadomo czego w stylu najgorszym z mozliwych. nikt tu mordy nie ma...
jak nie chcesz do kogos pisac to nie pisz, nikt nie kaze.... jak sie nie podoba to zmien forum tak jak wczesniej juz chcialas... ale juz nie ublizaj nikomu bo to niesmaczne, dziecinne, i ponizej poziomu.

chanelini
ja sie kurna doliczylam 7 pecherzy u Ciebie: 2 na lewym i 5 na prawym... moze cos pomieszalam?
5 czy 7 - najwazniejsze jakies jakosci beda tak jak dziewczyny pisaly. wazne jest ze masz wszystkie w podobnej wielkosc, znaczy sie rowno rosna co jest dobre

lolitka200
tylko 5,buuuuuuuuuuuu
myslalam ze jest ich tam wiecej,brzuch mnie ostatnio tak nawalal.
ale d..a blada,jest malo i znowu bede sie martwic czy jakies sie zaplodnia potem czy podziela.sama wiesz z tak malej ilosci to moze sie okazac ze nic sie nie uda a o mrozeniu to juz sobie moge pomarzyc.i na ta genetyke tez sie nie zgadzam,nie dosc ze malo to jeszcze cos uszkodza,a tu kazda sztuka sie liczy.
dzieki za mile slowa ale trzeba patrzec realnie.
w poniedzialek nastepne usg 7:50,mam nadzieje ze jeszcze troche urosna i dojrzeja,dziwi mnie tylko ze mi nic nie dali zeby jeszcze urosly.

Labo! Ciesze się że tak szybko zdecydowałąś się na wizytę. Szamatowicz to świetny lekarz i spokojnie możesz mu zaufać. A lekarze tutaj raczej nie faszerują zbyt dużą ilością leków. Ja po sobie widzę że mam mniej niż inne na tym forum. Ale ufam swemu lekarzowi że wie co robi. Ślij dobre wieści...
Chanelini! Masz dobry wynik jajek, też bym chciała chociaż tyle. A i z tym może być u mnie ciężko. Tak więc jest naprawde z czego się cieszyć. Pozdrawiam!

reklama
chanelini
no dawki u Ciebie nie ma co zwiekszac. dlaczego? dlatego ze rekrutacja nowych pecherzykow nie przyniosla by zadnych rezultatow. gdy masz juz 5 pecherzykow po 14 mm to jestes ze 2 dni od ovitrelle. jesli by Ci teraz podali wieksza dawke menopuru - nawet zakladajac ze jakies nowe by sie zrekrutowaly (w co watpie bo pula po tylu dniach juz sie wykruszyla mocno) to one by nie zdazyly podrosnac do wymaganych 16mm minimum w ciagu 3 dni. stad tez lekarz nie zwiekszyl Ci dawki bo po prostu na tym etapie jest juz za pozno.....
najwazniejsze teraz zbey te 5 roslo dobrze.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry