reklama

Kto po in vitro?

reklama
wanda...ja tez jestem z novum...i mnie tez nie kazali badac progesteronu ale na wlasna reke zbadalam...i dobrze, bo mialam za niski i zwiekszyli mi dawki...takze zrob sobie na wszelki wypadek:tak:

madzialenak...i tak co 7 dni robilas sobie krew? mnie w klinice kazali badac co 4 tygodnie...no itak to wypada..teraz mnie troche nastraszylas wiec moze pojde juz w poniedzialek, wtorek na badania...
a to usg teraz bedziesz miala juz przez brzuch? mnie tez troche skoczyl, ale nie duzo...i juz sie martwie czy nie za malo i nie za wolno mi rosnie. zrob zdjecie i wrzuc na ciezarowki...:tak:

wanda...ja robilam w 9dpt razem z beta...wyszlo w moich normach kolo 10...wiec za niskie. zadzwonilam na konsultacje tel i dr kazala zwiekszyc lut pod jezyk
anna...ty masz juz mdlosci?!oj, nie zazdroszcze...ja dostalam mdlosci 6,7,8, 9 tydzien potem powoli mijalo... przegryzaj sobie co godzinke jakes herbatniki, pij herbate z imbirem...ale generalnie musisz to przemeczyc...mnie nic nie pomagalo.:-p

Tez mnie to trochę zdziwiło ze tak wcześnie... ale przynajmniej czuje, ze jestem w ciąży :) chociaż będę rownież szczęśliwa jak jutro już ich nie będę miała.

miliaa nie nie badałam co 7 dni tylko moja endokrynolog kazała mi zwiększać dawkę bo miałam tsh ponad 5 i powiedziała, że dawką 25 na pewno tego nie zbije. Zrobiła mi rozpiskę a ja jej zaufałam i powiem Ci, że ładnie sobie zbiłam. Długo brałam dawkę 75 i 88 a od 2 tygodni biorę 100.
Co do usg to nie wiem jakie będę miała ale wydaje mi się, ze dopochwowe.

Milia - dziekuje. Wczesnie robilas bete - 9dpt. Tak Ci kazali w novum? Bo mi zalecili 12 dpt i teraz sie zastanawiam czy wczesniej jechac na sam progesteron, czy 12 dpt go sprawdzic beta? Jak myslisz?

reklama
Anna tak ten czas biegnie jak szalony. Jeszcze 2 tygodnie i będę spokojniejsza. Co do mdłości to mi pomagały krakersy, rogale maślane, banany i kubusie, jednakże każdy organizm jest inny więc musisz wyczuć co Ci będzie odpowiadało.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry