reklama

Kto po in vitro?

reklama
Goga, :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-), Gratuluje, Kochana!!!! Piekna beta. Jestes kolejna Dziewczyna ,ktora dodaje mi energi i wiary,ze 3dniowe malenstwa tez potrafia sie zagniezdzic. :tak: Mam madzieje,ze moje maja zamiar zrobic to samo ;-)

Dziękuję za gratulacje!!! Ogólnie czuję się dobrze i dlatego bałam że coś może byc nie tak, brzuszek nadal mnie pobolewa i miałam lekko brązowy śluzik i piersi po bokach bolą.. Ale mnie poniosło bo nie mogłam poniedziałku doczekać, w poniedziałek powtórka!:-)

Goga - cudownie! ale szybko ta beta Ci wyszla - 8dpt!

Sham - u mnie bez zmian. brzuch boli mniej, piersi tez mniej, ale nadzieja i wiara sa. A Ty jak? Ty testujesz wczesniej, prawda? ja w srode.

trzymam &&&&!!!

Sama dzisiaj zaczęłam wierzyć że walka ma sens... Bałam sie dzwonic do szpitala po wynik a potem sie poryczałam ze SZCZĘSCIA!!!! Wierzę że tym które jeszcze czekają tez sie uda;-)

Witam dziewczynki,

Nie odzywam się, ale cały czas serduszkiem jestem tutaj z Wami i regularnie podczytuję. Niesamowicie mnie cieszą te wszystkie wysokie betki, fajnie, że tak wielu dziewczynom poziom pięknie przyrasta, mam nadzieję, że takie wyniki staną się naszą forumową regułą!!! :tak::tak::tak:
Kochane Mamuśki, szczerze Wam gratuluję i cieszę się w Wami!!! :-):-):-)

Chciałam się pochwalić, że właśnie dzwoniłam do kliniki i są już wyniki kariotypów, więc na czwartek 07.02 umówiłam nas na popołudniową wizytę. Mam nadzieję, że pzrebiegnie bez nieplanowanej przykrej interpretacji wyników i już od następnego cyklu rozpocznę stymulację. Może komuś z boku wyda się dziwne i nienaturalne, ale ja już naprawdę cieszę się na zastrzyki i punkcję!!!

reklama
Milia - dziekuje. Wczesnie robilas bete - 9dpt. Tak Ci kazali w novum? Bo mi zalecili 12 dpt i teraz sie zastanawiam czy wczesniej jechac na sam progesteron, czy 12 dpt go sprawdzic beta? Jak myslisz?

Wanda_dd - progesteron zrób sobie wcześniej. Jak masz taką możliwość to nawet dzisiaj. Ja robiłam około 6 dnia po transferze na zlecenie lekarza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry