reklama

Kto po in vitro?

Ależ mi dziś zimno się drobiło i spanie mnie ogarnęło. Znów musiałam sobie godz pospać, oby mnie tylko choroba nie pobrała.
Krew już mi pobrali i teraz czekam na wyniki. Co chwilkę stronę aktualizuję, ale nic nie ma. Jak będę robić betę to chyba oszaleje.

SonySony - senność jest często oznaką ciąży. Czego Ci z całego serca życzę :tak:

reklama
aaa, mam pytanie do wszystkich :)

przy mojej pierwszej stymulacji mialam straszne bole glowy, brzucha, po dawce menopuru maz musial mnie niesc do lozka bo sie ruszac nie moglam..

a teraz? nic! nic mnie nie boli, chodze, moge nawet biegac. to prawda ze mam teraz krotki protokol, wolniej rosna....ale czy wy tez tak mialyscie ze was nie bolalo a jednak cos tam uroslo?

jedynym dowodem jest wieeelki brzuch ktorego nie da sie wciagnac ;) jest wielki i wystaje...

jeju ja dostaje swira tutaj myslac czy bedzie ich duzo czy tez nie. w srode bylo 13 ale od srody nie mialam podgladania, stad moje obawy.

Mam progesteron 23,41 ng/ml. Nie mam norm podanych, dobry czy nie?? Dziś jest tydzień po transferze 2 dniowych zarodków. Dodam że biorę 3x 4 tabletki Luteiny dopochwowo. Badanie robione w Diagnostyce.

Ostatnia edycja:
sony a kiedy testujesz?może te 37 to implantacja?ja też tak miałam, takie 37 z niczego, rozgrzewała mnie tylko gorąca herbata i przespałam popołudnie....oby to był dobry objaw dla Ciebie:)
co wy z tym progesteronem??mi nikt babać go nie każe, tylko każą brać lutkę i dupka.
Czy może mi ktoś powiedzieć, czy odstawienie fraxipariny może coś spowodować?gęstszą krew?czy co?nie miałam nigdy problemów z krzepliwością a ni nic, dali mi to tak prewencyjnie, a teraz każą odstawić:/

Sony bardzo dobry progesteron, a tutaj masz normy:

9-47 ng/ml do 12. tygodnia ciąży,
17-146 ng/ml między 12. a 28. tygodniem ciąży

55-200 ng/ml od 28. tygodnia aż do rozwiązania.

reklama
Daja to tylko profilaktycznie, przy wystąpieniu krwawienia trzeba odstawić, bo może powodować mocniejsze krwawienie. Nic się nie martw i odstawiaj jak ci dr kazał. Ja mam trombofilię w badaniu genetycznym i dla mnie to dobrze ze biorę.
Ta temperatura była chwilowa, już mam ok. No chyba że mi bateria szwankuje, bo za dużo mierzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry