reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam wszystkie Kobietki

Weszłam zobaczyć co u Was, bo od wczoraj jestem zawalona pracą :biggrin2: a tutaj takie dobre wieści :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Aga :biggrin2::biggrin2::biggrin2: ale suuuuuuper gratuluje Ci z całego serca!!!! A widzisz jednak te szczypanka to było właśnie to ;-)

Jej jak się cieszę!!!!!!!!!!!!
Zmykam później dokładnie doczytam ;-)

TeQuila - też wczoraj wieczorkiem byłam z moją Mamą w Ikei w Katowicach, może się gdzieś minęłyśmy i nawet Ci nie powiedziałam "cześć" ;-)
gatadora - planuję, aby również moje dzieciaczki były również rocznikowo rówieśnikami Twoich Dzidziulków ;-) i nie tylko Twoich

Domat - powodzenia dzisiaj na usg - napewno zobaczysz swojego babelka:tak:

Oskaa - super betka:) No i mam nadzieje ze lekarz cos pomoze dzisiaj na ten twoj brzuszek

Agapl - o jacie tak sie ciesze - jejciu udalo sie nareszcie!!!!! Wzielas nas z zaskoczenia :-D:-D:-D:-D:-D Superasnie gratuluje kochana. A widzisz mowilysmy ci ze sikaniec nie byl potrzebny

Witam dziewczyny! Agapl gratulacje:-):-) Ja niestety dzisiaj odebralam bete i spadala na 15,8 niestety trzeba zbierac sily na nastepny transfer na szczescie mamy jeszcze 4 bable na zimowisku.Zycze Wszystkim powodzenia i wysokich bet pozdrawiam

Lili85- przykro mi :-(:-(:-( ehhh to takie niesprawiedliwe najpierw jest nadzieja a pozniej takie cos... ale najwazniejsze ze masz juz plan no i sniezynki - zobaczysz nastepnym razem sie uda - trzymam kciuki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry