reklama

Kto po in vitro?

reklama
Milla chłopczyk powiadasz??:) Też bym już chciała być na tym etapie co ty.
A ja dzisiaj mam stresa od rana bo na 18 jadę na USG. Oby tylko zarodek był w dobrym miejscu i nie był pusty jak ostatnio :tak: Bety już nie robiłam bo i tak wszystko wieczorem będzie wiadomo.. Trzymajcie kciuki dziewczynki :-)
Daj zaraz znać jak wrócisz.

Hejka :-)

Beta 393,80

Sprzwdziłam, ze przyrost 66,1%, jest ok?
W pon badałam o 9-30 a dziś o 6-30, to ma jakieś znaczenie?

Zaraz się ubieram i pędzę do dr niech coś zaradzi na mój bebzon :szok:

domat za wizytkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

MIŁEGO DNIA KOCHANE
Przyrost jest i nic się nie martw.

dziewczyny,

Dzisiaj 4 dzien po transferze a ja nic nie czuje! nic mnie nie boli, bylam na spacerze nad morzem, troche sie dotlenilam. brzuch wiekszy ale nie wiem czy to po prostunie po lekach. byla ktoras w ciazy bez objawow?? w piatek testuje a tu zadnego znaku od blastek nie mam...
Ja też nic nie czulam i zadręczałam dziewczyny, a jednak się udało.
DZIEWCZYNKI

BETA 80 :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Boziu spraw teraz by ladnie przyrastala. CUDZIE TRWAJJJJJJJ!!!!!
No no No gratulację, oby tak dalej.

Witam dziewczyny! Agapl gratulacje:-):-) Ja niestety dzisiaj odebralam bete i spadala na 15,8 niestety trzeba zbierac sily na nastepny transfer na szczescie mamy jeszcze 4 bable na zimowisku.Zycze Wszystkim powodzenia i wysokich bet pozdrawiam
Tak mi przykro, ale dla reszty maluszków musisz być silna i jak najszybciej po nie wrócić.

Byłam dziś na usg, ale u lekarza z NFZ lekarz wsadził głowicę, po czym szybko wyciągnął i powiedział że za wcześnie i mi krzywdy nie chce zrobić:-( Troszkę mi smutno, myślałam że może coś już zaczyna się kluć. Jutro powtórzę betę bo nie wytrzymam.

Cześć dziewczyny!
Czy mogę się przyłączyć? Wczoraj pół wieczora przesiedziałam czytając Wasze przeżycia i płakałam jak bóbr przy nich. Wzruszałam się i śmiałam za zmianę..:-)
Sama jestem po ICSI. Dziś 10 dzień po transferze i chyba jestem w ciąży, choć nie mogę uwierzyć!:tak::tak::tak:

Moja BETA w 8 dniu po transferze 2 blastusi - 63
10 dzień po - 128

Jak o niej sądzicie? Mój mąż mówi, że może bliźniaki...:-) Bardzo bym chciała, ale jednym też byłabym zachwycona...
Progesteron mam na poziomie 22.
Leczę się w Krakowie w Parens, jestem bardzo zadowolona. Trzymajcie się moje drogie w boju!
Życzę Wam wszystkim tego pięknego uczucia jak zobaczy się drugą, choć słabiutką kreseczkę na teście!;-);-)

Sciskam mocno! Kasia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry