reklama

Kto po in vitro?

Martka273 - to co mówisz, czyli woda z wodą utlenioną to na zapalenie dziąseł jest. Mój stomatolog kazał mi stosować i płukać przy zapaleniu dziąseł jak miałam. A można jeszcze sól emską ( taką z apteki tabletkę) z wodą rozrobić i płukać gardło. Ale czy w ciąży też to nie wiem.

Mi w ciązy doktor pozwolił na gardło wodę z wodą utlenioną i ona mi zawsze pomaga lub wodę z solą.

reklama
Lili, łączę się z Tobą w bólu. Wiem, jak to boli. Ale Ty masz pingwinki, więc głowa do góry i zbieraj siły na następne podejście. Tym razem musi się udać. Będę mocno trzymała kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kinia, mnie rowniez ,jak bylam dzieckiem i chorowalam na angine lekarz zalecil plukacnie gardla rozcienczona woda utleniona lub szalwia. Tylko przy wodzie utlenionej starsznie sie czlowiek pieni hihihihi

Agapl, tak się cieszę i gratuluję Ci z całego ♥
Jakbyś chciała jeszcze jakąś koniczynkę, to służę pomocą.

Dziekuje:-) Wasze koniczynki, podkowy, kciuki w pojedynke i kciuki w grupie z dzieciaczkami u Ciebie w szkole Lawendowy, modlitwy okazaly sie owocne. DZIEKUJE RAZ JESZCZE :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Dziekuje i buziaki dla Was wszystkich i kazdej z osobna

images.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry