reklama

Kto po in vitro?

Ale mnie stresuje beta Fredki, kurcze niemalże jakbym na swoją czekała.

Mi się dzisiaj krwawienie zaczęło, więc po cichu liczę że moja nadzieja się spełni i jak będę w poniedziałek szła do pracy to już najgorsze będę za sobą miała. Myślę jakby polepszyć ilość i jakość moich komórek do następnej stymulacji, dhea, omega, Q10, nie ma jeszcze jakiś czarodziejskich ziółek albo czegoś? Nie wiem jakiś taniec o północy dookoła studni albo płonącego ogniska? Odnalezienie trola na szczycie góry? Chyce się każdego pomyslu
Dhea eljot, w aptece kupisz.

reklama
🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
Ale mnie stresuje beta Fredki, kurcze niemalże jakbym na swoją czekała.

Mi się dzisiaj krwawienie zaczęło, więc po cichu liczę że moja nadzieja się spełni i jak będę w poniedziałek szła do pracy to już najgorsze będę za sobą miała. Myślę jakby polepszyć ilość i jakość moich komórek do następnej stymulacji, dhea, omega, Q10, nie ma jeszcze jakiś czarodziejskich ziółek albo czegoś? Nie wiem jakiś taniec o północy dookoła studni albo płonącego ogniska? Odnalezienie trola na szczycie góry? Chyce się każdego pomyslu
A i podobno ppdczas stymulacji chodzisz całą na biało🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪

🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
A i podobno ppdczas stymulacji chodzisz całą na biało🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪
Dhea, Q10 i omegę brałam. Pewnie nie poszło mi przez to że z białych ciuchów to tylko fartuszek w pracy, następnym razem zainwestuje w białe ubranka 😁 każdy powód jest dobry żeby powiększyć zawartość szafy, ale białe? Białe pogrubia, a ja już wystarczajaco dobrze wyglądam. No ale czego się nie robi żeby się udało.

Właśnie opuściłam klinikę, pobrali 15 jajek 😱😍😍 ale niestety już wiem że transfer odroczony gdyż za duży mam progesteron

Piękny wynik 😍 😍 😍 to teraz niech się ładnie zapładniają i dzielą :) a jak się czujesz już po wszystkim? Organizm troszkę odpocznie i transfer będzie w następnym cyklu, też nigdy nie udało mi się mieć świeżego przez progesteron

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry