Evela.6
Fanka BB :)
Podobno do 3 tygodni. Teraz poluje na termin żeby się umówić z nim na konsultacje bo dostałam dopiero na 23.12[emoji85]Długo na wyniki będziecie czekać? Mam nadzieję, że one dadzą odpowiedź [emoji3590]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podobno do 3 tygodni. Teraz poluje na termin żeby się umówić z nim na konsultacje bo dostałam dopiero na 23.12[emoji85]Długo na wyniki będziecie czekać? Mam nadzieję, że one dadzą odpowiedź [emoji3590]
A nie masz może luteiny pod język lub duphaston żeby przestawić sobie cykl? No chyba że nie chcesz tak.Smutno mi. Patrzę na kalendarz i jest słabo. Ten cykl miałam mieć biopsje endometrium a nie będę miala, bo wypada 1 listopada a jest święto. Przenosimy biopsje na kolejny cykl. W następnym znów nie będzie transferu, bo już widzę, że wychodzi na gwiazdkę. I znów kolejny miesiąc w plecy. I tak na okrągło. Może następny rok będzie lepszy.
Edit: cierpliwości, czym jest te kilka cykli w porównaniu do lat oczekiwania, które są już za mna, gdzie jest moje zen!?![]()
To czekanie wykańcza człowieka. Zwłaszcza staraczke!Podobno do 3 tygodni. Teraz poluje na termin żeby się umówić z nim na konsultacje bo dostałam dopiero na 23.12[emoji85]
No niestety nie jest to pomocny... Ale po tych ponad 7 latach starań już chyba przyzwyczaiłam się do czekania. Ciągle na coś się czeka.To czekanie wykańcza człowieka. Zwłaszcza staraczke! [emoji17]
Ja badałam z krwi.Dziewczyny mam pytanie odnośnie przeciwciał przeciwplemnikowych. Czy trzeba zbadać je ze śluzu lub spermy czy jest też możliwość żeby zbadać to skutecznie z naszej krwi?
Hej gdybyś dostała inny termin do Pasnika i nie będziesz chciała skorzystać z tego w grudniu to odezwij się proszę. Ja walczę od kilku tygodni o jaki kolwiek termin Ale nie mogę się na nic załapaćPodobno do 3 tygodni. Teraz poluje na termin żeby się umówić z nim na konsultacje bo dostałam dopiero na 23.12[emoji85]
Dzięki. Oczywiście sprawdzę.Sprawdź za dwa dni.Ja w 7 dpt miałam 16 więc też nisko, ale później rosła beta wzorowo.
Netka przykro mi. Tym razem coś ruszyło ale nie wystarczyło niestetybeta w piątek (22.10) 22
beta wczoraj (25.10) 18,6 progesteron 14,2
Czy myślicie że można coś jeszcze zrobić? Gin kazała odstawić leki
Tez bym nie czekalaPatrząc na Wasze historie, chyba nie ma co czekać, będę się męczyć dalej i płakać, a in vitro może się nam udać. A za każdym miesiącem czekania i przedłużania może być ciężej, nawet z in vitro...przecież się starzejemy a nie odwrotnie.