nieagatka
Fanka BB :)
a rzad narzuca, bo nie ma pojecia, banda idiotow gloszaca tezy o dzieciach w termosachTrudna decyzja naprawdę dziewczyny może stąd rząd narzuca te 6 komórek![]()
Chyba tylko w Pl jest takie ograniczenie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a rzad narzuca, bo nie ma pojecia, banda idiotow gloszaca tezy o dzieciach w termosachTrudna decyzja naprawdę dziewczyny może stąd rząd narzuca te 6 komórek![]()
Ja tex mam pcos...okres mam tylko jak biorę tabletki antykoncepcyjneu mnie z 36 było 22 komórki - pcos rządzi się swoimi prawami. Naturalnie nigdy nie miałam owulacji=okresu, także żyjąc jak bezpłodna udało się zajsc za pierwszym razem po pierwszym transferze. Wiem wydaje się to dziwne nie mieć okresu. Miałam jeśli brałam hormony. Jak tylko je odstatwialam okres zanikał na długo.
Serio? To ja miałam transfer w sobotę i robiłam betę w kolejną sobotę, czyli nie 7 a 6 dpt?Dziewczyny teraz czytałam i mi się przypomniało ze dzien transferu to dzien zero. Czyli jak ja moalam transfer w poniedziałek to mam dopiero 5dpt?
Nie no jak sobota to 0 to następna sobota to 7dptSerio? To ja miałam transfer w sobotę i robiłam betę w kolejną sobotę, czyli nie 7 a 6 dpt?Ale mi mówili, żeby zrobić za tydzień czyli 7 dpt, to ja już nic nie rozumiem
![]()
Wrzuc zdjęcie bo wydaje mi się że oni mają normy od 5Dziewczyny mam wynik bety...I tu proszę o pomoc. Robiłam badania w laboratorium Alab. Tam w ich normach ciąża jest od 50mIU/ml a ja mam 24.8.
Zakryj pesel