Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Piękna beta!!!!!!!!
.

ale przyznam że wkurzające jest to ciągłe wypytywanie lekarzy, ja nie odpuszczam, trudno płacę za wizytę jak każdy inny i póki nie otrzymam informacji na temat zdrowia czy stymulacji to nie wychodze
Jutro jade zrobić AMH i marker CA-125. Czuję się dobrze, torbiel mi fizycznie nie dokucza, choć jest spora bo 5 cm
Psychicznie szkoda gadać, rozmawiamy z M o adopcji, a kiedyś nawet tego tematu nie poruszaliśmy to juz samo świadczy o naszym nastawieniu

czesc dziewczyny, bardzo prosze was o pomoc. Chyba mam problem nie daje rady psychicznie, cały czas o tym wzystkim mysle, nie moge spac zastanawiam sie jak to bedzie czy sie uda?? tyle lat juz czekam, tyle razy sie modliłam, a moze to ja jestem złym człowiekiem, Nie wiem co mam robic, dlaczego cały czas mysle o tym wszystkim w sposób negatywny, opadłam juz z sił. Czy brałyscie jakies leki na uspokojenie, czy tylko ja tak warjuje??