reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

A ja dzisiaj dziewczyny muszę pędzić do dentysty :baffled:. Od soboty boli mnie ząb ... i to jak :crazy: Mam tendencje do tego, ze u mnie zeby psuja sie od korzeni, a na zewnatrz nic nie widac, zero dziurki najmniejszej i chyba znow to samo, ale co teraz z tym zrobic w ciazy? Boje się, że znieczulenie może zaszkodzić tej małej fasolce :confused: Wiem, ze niby sa jakies bezpieczniejsze teraz srodki, ale i tak wszedzie pisza, ze jak sie da zaczekac do drugiego trymestru to zeby odlozyc to na pozniej. Ja jednak nie mam jak tego zrobic bo raz, ze zab nie da sie dotknac z bolu, a dwa gdzie mi do drugiego trymestru...:szok: Poprosze o kciuki zebym na tym fotelu dentystycznym nie zemdlała bo jak nie bede miec znieczulenia to jest to calkiem prawdopodobne...

Cyryjanka, mam podobną sytuację, nie pozałatwiałam wszystkich zębów przed ciążą i teraz jeden mi ćmi, jak jem. Głupol ze mnie....

reklama
Madzia76 ja z perspektywy czasu też żałuję, że nie zaliczyłam wpadki za młodu ;-) Jestem z M już 21 lat więc i tak by to niewiele zmieniło, przyspieszyłoby tylko decyzję o ślubie a tak zastanawialiśmy się aż 18 lat :-D

Witajcie dziewczyny ... u mnie nadal nerwówka...powinnam mieć zakaz na korzystanie z internetu :wściekła/y: może 17.01 się troszeczkę uspokoję bo na razie mi to nie wychodzi :wściekła/y:

Dziewczyny- w ciazy mozna brac znieczulenie na zeba. Musicue poinformowac dentyste i da wam odpowiednie znieczulenie tzw. Nie obkurczajace.

Witajcie kobietki :-)

Czekam na wieści od lekarza jak tam z nasieniem emka ( pojechał dzisiaj oddać) i ile komóreczek będzie do seksu na szkiełku. Ciut się denerwuję. Trzymajcie kciuki za dobre wieści :tak:

Esiek ja tez robilam toxo, cytomegalie, p/c kardiolipidowe do 6 tyg po poronieniu.... :tak:

Cyryjanka trzymam kciuki, wszystko bedzie dobrze... jak ja nie cierpie chodzic do dentysty !! bleeee:wściekła/y:

Niepokorna wszystko bedzie dobrze, nie stresuj sie... :-)

Kinga_1 na pewno duzo bedzie seksu na szkielku....:tak: glowa do gory !!

To prawda powiem Wam ze moja młodzieńcza wpadka to najlepsz rzecz jaka zdarzyła mi sie w życiu (chociaż jak to z nastolatkami bywa różnie sie układa).

Kinga trzymamay kciuki za ten seksik jak najdłużej i jak najmocnej i jak njbardziej produktywnie.

Niepokorna Ty naprawdę masz dobrego nicka na forum ;-) będzie dobrze, zobaczysz :tak:
Kinga_1 trzymamy kciuki w takim razie :tak:

U mnie po dzisiejszej wizycie taki sobie nastrój. Transfer będzie i PRG na dobrym poziomie - to z tych dobrych wieści, niestety ednometrium tylko 7mm w 13dc a miesiąc temu w 11dc czyli dwa dni wcześniej miało 9,5mm :baffled: a transfer i tak się nie powiódł...
Niby mam jeszcze do czwartku rano brać sam estrofem i dopiero w czwartek włączam Luteine/Duphaston a transfer we wtorek 21.01 i do tego czasu ma urosnąć ale to trochę 'wróżenie' bo kontroli przed transferem już nie mam :szok:
Nie podoba mi się to, jak się nie uda to będzie gdybanie że to może przez za małe endo ... :no: ehhhhhh.......

Jest, jest jest !! Przyszła @ napisałam SMS do dr i czkam aż do mnie oddzwoni i powie kedy zaczynamy stymulację i kiedy pierwsze podglondanko :)

reklama
_Infinity_ a ile razy bierzesz ten strofem? ja bralam 3x1... na pewno do czwartku jeszcze urosnie.... :-) bedzie dobrze kochana....

mmm... to teraz stymulacja.... wiec trzymam kciuki bys naprodukowala mnóstwo pecherzyków... :-)

Do góry