reklama

Kto po in vitro?

reklama
Olusia wspolczuje ci bardzo, strasznie sie musisz nameczyc. W tej sytuacji lepiej brac leki bo ich nie branie jest bardziej szkodliwe. Gdzie zlapalas to wstretne chorobsko...

Ladygodiva tez mialam bete 0,1, prg jaki masz?

Luize co u ciebie?

Aisa nie mam pojecia gdzie sie tak zalatwilam... to jakas makabra... znow mi rosnie temperatura... ech... :-(

Ladygodiva przykro mi... a czemu wtorkowa jest ostateczna? z tego co wiem 3 weryfikacje sa? czy ty nie masz tyle?:tak:

olusia a jakos tak mi przeleciało ze nie zagladalam a tez chora bylam i wsumie większość czasu lezalam albo na wizyte jezdzilam bo tak jak pisałam krwiak dalej siedzi... wymioty mnie oposcily jeden raz tylko miałam a tak to czasem zgaga i zaparcia mnie mecza i oczywiście brzuch mnie pobolewa czasem jak by mi ktoś szpile wbijal i gniecie i w pachwinach tez ciagnie a i jelitka odczuwam i pupa mnie boli najbardziej czasem kosc ogonowa ale ja waaska jestem i szczupla wiec lekarz powiedział ze tak będzie bo się wszystko rozciąga... ale daje rady :))) nie jest zle ... a ty kochana odpoczywaj i wracaj szybciutko do zdrowia... a jak z twoim krwiakiem

Ladygodiva nadal osłabiona i zmęczona?? a to chyba bardzo dobry objaw jest;-)) czytałam ze to jeden z pierwszych objawów kilkutygodniowej ciąży :tak: nie wiem, może tak jak piszesz przez hormony, albo po prostu człowiek Ci trochę energii zabiera;-P

mi mi ostatnio ciebie wywolywalam i nie bylo odzewu... no ale ciesze sie ze sie odezwalas.... mam nadzieje ze krwiaczek maly i ciesze sie ze nie zagraza dzidzi...mnie tez pobolewa brzuch i w pachwinach.. przede wszystkim powoli zaczynam tyc, w koncu.. bo przez te wymioty spadlam z wagi... :-(wiesz ostatnio na USG nie widzial nic ginek skad moze byc plamienie, bo krwiaka nie bylo, no ale momentami mam jeszcze lekkie plamienia....

A u mnie znow rosnie temperatura...
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=
ech....

aisa, progesterin jak dla mnie niski ale dla dr ok. zwiekszyla mi luteine i didala podjezykowa. prg mialam 19.

jestem wrakiem. spie i spie i spie. tragedia. dr mowi ze od lekow. estradiol mam ponad 3tys moze to przyczyna.

jakos srednio wierze w mojego 6bb... nie wiem dlaczego dopadl mnie marazm straszny :/

Ladygodiva - no to wypaliłam... W takim razie trzymam mocno kciuki :-)

Aisa - ja jak narazie czuję się dobrze, powtórzyłam betę w poniedziałek tj. w 14 dpt i wyniosła 1521 (10 dpt było 322), więc jestem dobrej myśli. Mój dr ustalił mi termin wizyty dopiero na 21.10 i nie wiem jak mam wytrzymać do tego czasu. A Ty jak się czujesz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry