reklama

Kto po in vitro?

Olusia biedactwo ;-( kurcze najgorzej ze przeciwgorączkowych nie można prac jak pyralgina, szybko by zbiło goraczke..a tu tylko paracetamol pewnie??

Ladygodiva ja jestem zazdrosna o 6bb!! zarodki rokujące najlepiej to te powyżej 3 AA-BB, wiec ty masz mega dobrze rokujący zarodek;-)

reklama
Luize to ladna bete mialas... i gratuluje !! a czas do wizyty szybko zleci...:tak:

Ladygodiva trzymam dalej kciuki !!;-)

liskka maz nade mna czuwa i opiekuje sie mna.... normalnie ledwo zyje.. nie mialabym sily zrobic czego kolwiek...:tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny

dorotav - jak się czujesz??

Asia77 - bardzo się ucieszyłam z tel. z kliniki. Biegnij czym prędzej na badania :-)

Olusia - wysokiej temp. mówimy zdecydowane NIE :baffled:

A ja chciałam powiedzieć, że w dniu dzisiejszym małżonek wbił mi pierwsze zastrzyki. Oficjalnie rozpoczęłam stymulację. Musieliśmy zapoznać się z instrukcją obsługi, ponieważ trochę się zmieniło od mojej ostatniej stymulacji, która była 1,5 roku temu. Narazie się nie stresuje, podchodzę na luzie, zobaczę jak długo :-D

Ladygodiva bardzo mi przykro :(

Kate_p7 czekaliśmy ponad miesiąc.... Tylko, bo zapowiedziano mi wcześniej że mogę się spodziewać telefonu koło lutego, a tu taki szok :)

Genna sama nie wiem co zrobić... Mam mętlik w głowie. Zobaczę co powie mi lekarka. Bo pierwsze jak wypelnialismy zgłoszenie to w jednym z punktów było napisane, że warunkiem przystąpienia do programu m. in. jest to że nie jesteśmy w trakcie jakiejś procedury. Więc jak będziemy musieli zrezygnować z AZ to nie będziemy się wahać.
Ale jak nie będzie to konieczne, to zobaczę jak długo po wizycie kwalifikacyjnej będę musiała czekać na stymulacje. O ile nas zakwalifikują. Bo jak stymulacja będzie za 2-3 miesiące to wolałabym jednak podejść do AZ. W sumie nie mam pewności że się z naszymi zarodkami uda. Może są jakieś nie takie i adopcja mimo to okaże się jedynym wyjściem. Więc poradzę się lekarki i co ma być to będzie :)

A jaki jest koszt badania nasienia? A nie wiecie czy może być badanie komputerowe?

Kasik lecę na badania w 2dc. I miałam wczoraj @ dostać. Jak zwykle jak czekam z utęsknieniem to ona ma mnie gdzieś :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry