reklama

Kto po in vitro?

reklama
Asia_77 tak wykancza, normalnie masakra jakas !:-( wzielam tabletke p/ goraczkowa i czekam na reakcje... o 22 antybiotyk biore... a odnosnie ZA to faktycznie poczekaj co powie lekarz.... ale to nie mozesz byc zapisane w ZA i nie mozna jednoczesnie starac sie o swoje malenstwo?

Lilia super ze idziesz do swojego lekarza i ze masz juz tak szybko podgladanko....:tak:

Asia - to zrozumiałe, że taka zakręcona jesteś :-) Do mnie jak zadzwonili i zaprosili na kwalifikację to o mało z fotela nie spadłam :-D Byłam w pracy i oczywiście do końca dnia nie mogłam się nad niczym skupić :tak: Tak, jestem w rządówce i w rządówce to moje pierwsze podejście. A powiedz mi, pracujesz jeszcze z tą wredną kierowniczką??

Olusia - no niby fajnie, że mam tak szybko podglądanko, ale mam nadzieję, że nie będę musiała chodzić na podglądanko co 2 dni tak jak to było za pierwszym razem. Wizyta + 2 h przed badanie krwi + praca czasem ciężko mi to było wszystko zgrać.

Ostatnia edycja:
Lilia super, ze stymulacja rozpoczeta. Oby to byla ostatnia stymulacja w Twoim zyciu z wiadomym efektem :)

Olusia oj to sie zalatwilas kolezanko, wspolczuje. Kuruj sie kochana.

mimi fajnie, ze sie odezwalas :) myslalam ostatnio o Tobie. U mnie na usg krwiaka brak ale raz w tygodniu mam jednodniowe plamienia koloru capucino, ktore mnie stresuja. Poza tym zero typowych objawow oprocz rosnacego brzucha :)

Chyba mi pozostanie siedziec caly czas w domu zeby sie nie przeziębić, wszedzie gdzie pojde to kazdy moze mnie zarazic... musialabym mojego tez wyrzucić bo przynosi bakterie do domu... :wściekła/y::angry: hehe no ale damy rade !:-) nie no zartuje.... nie dajmy sie zwariowac !

Asia_77, ale super :-)

Ladygodiva, we wtorek beta będzie mega wypasiona, trzymam kciuki. :-)

Luize, wizytę mam przełożoną, jak w czwartek miałam tą akcję u gina, to mówiłam mu że beta wolno przyrasta, po obliczeniu przełożyliśmy ją na wtorek, w poniedziałek muszę zrobić jeszcze tsh żeby zobaczyć czy zmieniona dawka eythyroxu zadziałała. Myślę że Ty to już tego 21 to zobaczysz i usłyszysz serduszko, a ja mam nadzieję że będzie już pęcherzyk w dobrym miejscu i że będzie się dalej pięknie rozwijał.

Lilia, super że zaczynasz, pierwszy zastrzyk to teraz już szybko zleci, trzymam kciuki. Dzisiaj zdecydowanie jest lepiej, wmuszam w siebie wodę dzisiaj już wypiłam litr, wiem że to jeszcze mało ale to i tak dla mnie sukces.

mizanka1, robiłaś betę ? czy jednak w poniedziałek ją zrobisz w klinice ?

PAŹDZIERNIK

13: mavi - wysoka beta !!
14: Lilia - podglądanie pęcherzyków
14: dorotav - wizyta pęcherzykowa
14: Ladygodiva - wysoka beta !!
15: liskka - wizyta u prowadzącego gin.
17: Olusia - podglądanie bliźniaków
21: Luize - wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
21: inka26 - immunolog

21: Aisa79 - podglądanie maluszka
23: gos1512 - podglądanie podczas antyków
23: Anulla28 - wizyta kontrolna
dlugowlosa - criotransfer

Komóreczka - criotransfer

LISTOPAD

05: Aisa79 - wizyta u prowadzącego
05: kate_p7 - wizyta przed crio
Migotka25 - criotransfer

andzia.m - stymulacja
mmm - wizyta przed stymulacją

Blake - criotransfer
Asia_77 - criotransfer AZ

inka26 - criotransfer
Quinnie- transfer

GizaS - udana stymulacja
yplocka1 - criotransfer

kikifish87 - stymulacja

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny. Mam 27 lat, zakwalifikowana zostałam do icsi. U nas problemy sa z nasieniem i przy okazji okazało się, ze mam niskie AMH. Bardzo się ciesze, ze znalazłam ta grupe. Trudno dzielic mi się swoimi in vitrowymi rozterkami ze znajomymi, którzy za bardzo nie rozumieją lub z rodzina, która panikuje ;-) Mieszkam we Francji, tutaj to wszystko przebiega trochę inaczej... z tego co wiem na ta chwile, to zakwalifikowali nas i stymulacja najprawdopodobniej odbędzie się w listopadzie. Badania wszystkie za nami, tzn krew, wszystkie możliwe choroby, usg, cytologia, nasienie itd. Teraz chodze cala w stresie i już mysle o stymulacji - jak się pozbyc tego myslenia cholerka? :/ Czy macie może dla mnie generalnie jakies rady? Pozdrawiam tez Was wszystkie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry