reklama

Kto po in vitro?

Dzień dobry :-)
Bunieczek kciuki za wysoka bete!

Mavi udanej wizyty

Lisska powodzenia na wizycie. No i jakies zdjecie potem wrzuc :-)

Lilia to super, ze jeszcze jeden blastek jest, to taki maly wojownik. Ten maluch, ktory mieszka w brzuchu teraz zostanie z Toba, tak jakos mi sie wydaje:-)

Dorotka jak Twoj maly Heman? Dokucza mamusi? :-)

A ja dzis i jutro leze, bo nie moge doleczyc zeszlotygodniowego kataru. Nos mam caly zapchany, a chodzenie do pracy nie pomaga.

Dziewczynki mam pytanie i prosbe o rade. Biore luteine dowcipnia ale wystarczy mi jej tylko do piatku, moze soboty, a wizyta dopiero 5.11 w srode. Ale mam jeszcze troche luteiny podjezykowej w tej samej dawce. Czy przez te kilka dni moge stosowac ta luteine podjezykowa tylko, ze dowcipnie? Obie luteiny sa w dawce 50 mg

reklama
Hej dziewczyny.

Zanim pojadę postanowiłam jeszcze zajrzeć do was na chwilę. Nie wiem jak wy przechodziłyście czekanie na bete ale mnie zaczyna coraz bardziej nerwy rozkładać. Nie denerwowałam się tak pobraniem i transferem jak dzisiejszą wizytą. Mój małżon niestety nie dostał wolnego w pracy więc mojego szczęścia nie będzie przy mnie :-(to chyba dodatkowo mnie dołuje :-(

Bunieczek, ale chyba na wynik bety trzeba czekać kilka godzin?
To może wróci już z pracy i będzie z Tobą?
Kochana, trzymamy za Ciebie kciuki, ja jeszcze nigdy nie byłam na tym etapie, ale podejrzewam, że stres jest mega wysoki.
Pozytywne myślenie przyciąga pozytywne zdarzenia:happy2:

Bunieczek dasz rade. Nerwy zzeraja, wiem cos o tym. Ja np pokopalam komputer w pracy bo sie wieszal co chwile a potem nie chcial sie wylaczyc :-D
ale pamietaj tylko spokoj nas uratuje :-)

O, to to mnie nie dotyczy, niemożność przytycia...:-)
Hess, boję się rozczarowania, że nic z tego nie wydzie za pierwszym razem, a najbardziej najgorszej dla mnie opcji, że nie dojdzie do zapłodnienia, albo wszystkie komórki przestaną się dzielić w 3 dobie.....:-(Tak jak to spotyka dziewczyny na forum z rządowym dofinansowaniem:-(A dla mnie będzie to wielki smutek i rozczarowanie:-(

Ale też jak piszą, w niektórych przypadkach to źle dobrane leki, protokół...bo już za innym razem zachodzą w ciążę, przy innym trybie leczenia. Więc liczę też na doświadczenie dr. N., że mimo niefajnego pierwszego wrażenia, dobrze mną pokieruje:happy2:

reklama
Quinnie, kochana kuruj się, może weź na noc paracetamol, a w dzień dużo witaminy C, jakoś nie możesz się pozbyć tego przeziębienia.

Asia_77, ale znaleźli Twój wynik gdzie jest ? A tą gazetą to się nie przejmuj weź ją spal albo do kosza wyrzuć, szkoda nerwów. Sen miałaś niezły, od razu trojaczki, a sny się sprawdzają :tak:

Aisa79, dziękuję coraz lepiej się czuję, Hemen jest grzeczny, cały czas byśmy spali, no i jakaś rozkojarzona jestem i flegmatyczna. Co do luteiny to nie wiem czy doustną można stosować jako dowcipną, może zadzwoń do doktorka czy możesz zastąpić do tego czasu, albo przejdź się do rodzinnego, żeby wypisał CI receptę.

buniaczek29, u mnie czekanie na betę to był mega wielki stres, a już powtarzanie to był dla mnie koszmar cały czas w nerwach i to czekanie pół dnia na wynik Trzymam kciuki za piękny wynik.

calineczkaa, oglądałam, rozmawiali na temat pokrywania kosztów za mrożenie zarodków dla kobiet pracujących w firmach m.in. Apple i Facebook, w całej tej rozmowie nie powiedzieli najważniejszego, że komórki jajowe mają krótki termin mrożenia, z czasem "wysychają", a te firmy chciałyby żeby kobiety w wieku rozrodczym poświęciły się firmie a np za 15-20 lat urodziły dziecko. A już komentarz jednej z gości Małgorzaty Lewińskiej na temat długiego oczekiwania na zajście w ciążę - 5 miesięcy !! rozwalił mnie.

PAŹDZIERNIK

28: mavi - wizyta planująca kolejne podejście
28: liskka - badania prenatalne
28: buniaczek29 - wysoka beta !!

29: Asia_77 - wizyta kwalifikacyjna

29: Quinnie - wizyta przed crio
30: kasik36 - podglądanie juniora

30: Ladygodiva - wizyta przed crio

30: sykatynka - wizyta pęcherzykowa
31: Olusia - podglądanie bliźniaków
31: calineczkaa - podglądanie pęcherzyków

31: dorotav - podglądanie cudu