reklama

Kto po in vitro?

Niestety ale matką tym razem nie zostanę, zresztą znów to samo :-(beta wyszła negatywna :-(jestem załamana, czuje się tak bardzo źle ........... lekarka kazała mi odstawić luteine i czekać na @ w drugim dniu zacząć brak 3 x 1 estrofem i umowić się na wizytę między 11 a 13 dniem cyklu na kontrol tydzień później będzie transfer mrozaczka.
Myślałam, że jak nie mam zbyt wielu dolegliwości to, że się udało a tu takie rozczarowanie...... powiedzcie mi czy przy zagnieżdżeniu zarodka zawsze wystąpuje krwawienie?
Dzisiaj pani doktor pozwoliła mi rozpaczać ale od jutra wziąść się w garść i walczyć dalej. Tak zrobię nie mam innego wyjścia jeżeli chcę zostać matką.
Dzięki dziewczynki za kciuki szkoda, że nie pomogły :-( jestem zrozpaczona ............

reklama
Bunieczek, przytulam mocno:-*
Przynajmniej masz śnieżynkę, która tym razem mam nadzieję, zostanie z Tobą na dłużej!Za kilkanaście dni kolejna próba i tym razem napewno się uda:happy2:
Eh, takie to życie, masz prawo do smutku, żalu, rozczarowania. Przeżywam te Wasze tragedie, jakby mnie to bezpośrednio dotyczyło:-(

reklama
buniaczek, bardzo mi przykro, większość z nas na tym forum dobrze wie jak się teraz czujesz więc kochana masz dzień na rozpacz, przeklinanie a nawet na słoik nutelli, ale tylko dzisiaj, jutro rano wstajesz z chęcią do dalszej walki, macie śnieżynkę, macie plan, który za kilka dni będziesz już realizowała. Trzymam kciuki. U mnie też nie było żadnego plamienia implantacyjnego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry