reklama

Kto po in vitro?

Buniaczek tak bardzo mi przykro!!! Ja miałam ciąże pozamaciczna aż trzy razy :-(mniej my nadzieje ze Twoja jest jak najbardziej prawidłowa!mi beta przyrastala w tysiącach była wielka nadzieje puki nie zrobili usg .a co do opini embriologa to chyba bronią się na zapas!!

reklama
agulla współczuję, ja właśnie najbardziej obawiam się ciąży pozamacicznej :-( wiem ze u każdej z nas będzie to trochę inaczej przebiegało, dlatego idę do tego lekarza co jest specem od usg żeby szukał gdzie to jest bo na razie nic nie widać. Chyba ze beta nadrobi i się znajdzie samo w macicy. Tylko ze nawet jak będzie pecherzyk to obstawiaja ze nie będzie się dobrze rozwijał może być np pusty :-( to był mój mały cud a ja nie umiem go zatrzymać.......
Czy się embriolog broni to nie wiem, po konsultacji stwierdziła ze nawet gdyby wyszła pomyłka z pierwszą beta i była pozytywna to teraz powinna wyjść w tysiącach.
Najbardziej mi szkoda mojej drugiej połówki :-( wiem, że w głębi duszy wierzył ze się udało i ze w święta będziemy w 3 a tu zong.:-(

Evelina ja tez mialam plamienie po transferach...to normalne, pewnie lekarz cie zadrapal podczas podawania zarodka

Bunieczka przytulam....wyobrazam sobie jak sie boisz, ale ja nadal trzymam kciuki, bo jak to na tym forum bywa....nie takie cuda sie zdazaly :)

Kate kochana kciukam za twoja dzisiejsza wizyte :) aby wszystko poszlo po waszej mysli

Quinnie dziękuję za dobre słowa obys miała rację nie pozostaje nic poza wiarą z którą jest czasami gorzej:-(
W ogóle dziękuję wszystkim co trzymały, trzymają i wierzą dzięki wam i mojemu mężowi jestem w stanie myśleć pozytywnie ;-)
Kate ja też trzymam kciukasy aby dzisiejsza wizyta była udana:-)

kate_p7 udanej wizyty Kochana, samych dobrych wieści :-)

Lilia Słoneczko dobrze ,że się odezwałaś , bo już się martwiłam:-)

Ja jestem w trakcie antyków , za tydzień we wtorek mam wizytę ....ureaplasmę wyleczyłam , więc i nowe nadzieje . Obiecałam sobie nie przeżywać porażki zbyt bardzo , ale nie wiem co z tego będzie :baffled:

A Ty nie myśl w ten sposób, Nie wolno :wściekła/y: Wiem , czas strasznie się dłuży. Ale gdzieś tam czekają na nas wszystkie , nasze małe wielkie cuda.

Ja też jestem wściekła , na lekarza , bo przecież mógł mi zlecić od razu badanie na ureaplasmę , na siebie , bo mogłam gdzieś o nim wyczytać i jest mi strasznie , ale to strasznie źle i wstyd okropny ...ponieważ mimo tego ,iż naprawdę cieszę się ze wszystkich pozytywnych bet dziewczyn na forum , to gdzieś w środku jest mi przykro , że to nie ja ....

Lilia Ty cierpisz z powodu dopytywań o bobaska , a ja na odwrót ....matka wciąż mi powtarza ,że na cholerę nam dziecko , skoro już je mamy . I marnie obchodzi ją to ,że nie jest dzieckiem biologicznym mojego M i ma już prawie 12 lat. Mąż bardzo ją kocha , ale chce mieć swoje dziecko , takie od noworodka , ja zresztą też chcę naszego wspólnego dziecka ....

Jejku ale mnie wzięło na smęty z rana :zawstydzona/y:

Buniaczek poczekaj do środy na razie nic nie jest przesądzone!!! Glowa do góry kochana! Moja koleżanka była przygotowana do operacji ale przełożyli jej godzinę bo był nagły wypadek potem lekarz zrobił jej usg i okazało się ze to była pomyłka z ciążą pozamaciczna i teraz mały skończyl dwa latka a bete też miala słaba!

Cześć dziewczynki:-)
Co by tu porobić, w telewizji nic nie ma ciekawego....;-)
Życzę Wam miłego dzionka;-)Jak coś to zapraszam kogoś z Wawy do mnie na pogaduchy przy herbatce i ciasteczkach;-)
P.S. Ja nie miałam żadnego plamienia po transferze. Narazie czuję się bardzo dobrze.

Ewelajna86 trzymam kciuki za twoje zarodeczki :tak:

coleta ja po punkcji mialam mocne bole brzucha, problemy z chodzeniem, bol przy oddawaniu moczu, wstawanie i siadanie gdzie kolwiek..:tak:

danii wspaniala wiadomosc.. wiec jest co wybierac i liczna rodzinka sie tobie szykuje!;-)

Kasik ciesze sie ze wizyta udana! :-)

Quinnie trzymaj sie !! ;-)mam nadzieje ze bolg lowy szybko minie...

Lilia
kochana nie smuc sie... chociaz wiem co czujesz ja tez co kazde swieta slyszalam jedno i to samo i na sama mysl bylam juz chora, nie mialam ochoty na swieta.. wolalam byc w pracy i nie sluchac tego na okroglo...wiem jakie to dobijajace jest.. a powiec mi po co tobie teraz antyki skoro bedziesz podchodzic do crio?;-)

bunieczek29 ja w dalszym ciagu trzymam kciuki... to ze lekarka powiedziala ze beta powinna byc w tysiacach to nie ma reguly... ciaza to nie matematyka.. kazdy maluszek rozwija sie inaczej... wiec trzymam kciuki za jutro !!:tak:

Kate trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte !! :happy2:

dorotav no to czekamy na wyniki;-)

calineczka ja tez nie mialam plamienia po transferze...;-)

reklama
Dziewczyny, pomocy.
Co mam mówić koleżankom z pracy, dlaczego mam zwolnienie do piątku?
Pytają się, więc muszę coś odpowiedzieć.
Jak miałam punkcję, to mówiłam, że mam zabieg na jajniki, tylko teraz się dopytują co mi jest?Koleżance powiedziałam, aby przekazała mojej dyrektorce, że mam stan zapalny po tym zabiegu. Kurde, już nie wiem co mam mówić, aby się nie domysliły.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry