kate_p7
Moderatorka
bunieczek29 wszystko się wyjaśni za parę dni, a teraz trzeba zachować spokój bo jeśli mimo wszystko ciaza przebiega prawidłowo(nie takie cuda się zdarzają) to poronisz ale ze stresu! nie masz już na nic wpływu. Siłą dzieciaczka z jajowodu czy gdzie sobie siedzi do macicy nie przeciągniesz...jeszcze nie jest czas na płacz...
mam fatalny dzień dzisiaj zaspana bylam i załadowałam sobie crotlimazol bo mnie swedzialo i nie wiem czy mogę teraz zaaplikować estrofem, do tego mój zmiennik mi się rozchorowal i będę miała dzisiaj hardcore w pracy na szczęście wizyta na 19.20 ale martwię się bo może po transferze będę musiala chodzic do pracy bo 2 tyg go nie będzie
aisa77, quinnie, lilia cy za ten clotrimazol lekarz mnie opiepszy bo endo nie będzie mogl zmierzyć??może do 19ej spłynie??
mam fatalny dzień dzisiaj zaspana bylam i załadowałam sobie crotlimazol bo mnie swedzialo i nie wiem czy mogę teraz zaaplikować estrofem, do tego mój zmiennik mi się rozchorowal i będę miała dzisiaj hardcore w pracy na szczęście wizyta na 19.20 ale martwię się bo może po transferze będę musiala chodzic do pracy bo 2 tyg go nie będzie

aisa77, quinnie, lilia cy za ten clotrimazol lekarz mnie opiepszy bo endo nie będzie mogl zmierzyć??może do 19ej spłynie??
Bo my pierwszy raz sie zbaladliśmy na myco i urea i tylko mężowi wyszła urea
a mnie nie
i tez sie wnerwiam na samą siebie że dlaczego dopiero teraz to zbadaliśmy a M ma tak słabe nasienie ale każda z klinik mówi że jest z czego wybrać ( chodzi o plemniki)