reklama

Kto po in vitro?

19: mcmaja - wysoka beta!
19: gos1512 - podglądanie pęcherzyków
19: danii - punkcja
19:bunieczek29- szukanie pęcherzyka

dziewczyny trzymam kciuki za Was jutro ,zobaczymy jak sie skonczy,ale mysle ze u betujacych bedzie beta wysoka:-)
gos a tobie owocnych podgladanek
danii u ciebie owocnej punkcji a zarodeczki niech sie pozniej zapladniaja
bunieczek a Tobie aby sie znalazl pecherzyk w prawidlowym miejscu :-):-):-)

reklama
Buniaczek29 jestes silna "baba" a Wasz maluszek bawi sie w chowanego, jutro na pewno go zobaczysz :)
Mnie juz dzisiaj tak nawalaja jajniki ze nie moge siedziec, no i oczywiscie sobie rano zrobilam kolejnego sinca do kolekcji :( a tu jeszcze bede musiala sobie fragmin aplikowac :( ciekawe gdzie ?!!

calineczkaa - zapomniałam zapytać, jadłaś przed transferem ananasa i teraz po też? W ogóle fajnie, że już jesteś po, ani się obejrzysz a już będziesz odbierać wynik wysokiej bety :tak: Mam nadzieję, że w czwartek już lekarz zadecyduje o punkcji, bo już nie mam gdzie się wkłówać.....zostały tylko miejsca, gdzie na 100% trafię w naczynko, hehe.

Hess, tak jadłam ananasa przed transferem, wczoraj i dziś, ale ostrożnie po 2 plasterki. I oczywiście stale piję olej lniany na lepsze ukrwienie macicy;-)
Zobaczysz, nim się obejrzysz będzie już po punkcji, a potem oczekiwanie na telefon o zarodkach;-)
Mąż mi zalecił oglądanie kabaretów na poprawę humoru, odstresowanie;-)
Niby betę mam zrobić 1 grudnia, ale pewnie do tego czasu nie wytrzymam;-)
Teraz leżę i oglądam tv, nic nie sprzątam, tylko obiad zrobię mężowi i styknie;-)
Milka, Gos, kiedy będziecie robić betę? Jak u Was samopoczucie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry