reklama

Kto po in vitro?

Hess, ja mam straszny syf w domu, nie ogarnęłam chaty przed transferem, teraz też tego nie zrobię, bo boję się wstać z wyrka;-)
Właśnie się kimnęłam na 1,5 h:-)Zresztą mąż zabronił;-)
Zaczęło mnie swędzieć trochę tam na dole, mam nadzieję, że to żadna infekcja.
Szkoda, że mieszkasz, tak daleko mnie;-(To byś wpadła na pogaduszki:-D
Ja jestem w Białołęki, a Ty pewnie okolice Puławskiej, bo coś pisałaś, że do Novum masz blisko;-)
.Kate wpisz mnie proszę na betę 27.11:-)

Ostatnia edycja:
reklama
dorotka jakoś mam taki nostalgiczny nastrój i sobie przypominam jak mnie wspierałaś na samym początku, a byłam taka przerażona, dużo znaczyły dla mnie twoje słowa:tak: a co do moich dziewczynek to randkować będą lada dzień:happy2:jak dzisiaj będzie dobrze to moze jutro:szok:

calineczkaa - no, to prawie cała Warszawa nas dzieli ;). Ja mieszkam w Pyrach (to taki Zielony Ursynów, tylko metra pod nosem brak, hehe).
Nie martw się, jakoś się zgadamy na spotkanie, koniecznie! Też bym chciała się z Tobą i innymi staraczkami - Warszawiankami spotkać.
Ciekawe czy mój mąż będzie mi zabraniał sprzątania etc. Pewnie nie, bo on nie z tych co tak nadmiernie chcą się opiekować, hihi. Ale oczywiście nie to, że mnie zagoni do kopania rowów ;-) Póki co staram się chałupę ogarnąć, ale co do okien - to chyba aż takiego parcia na błysk to nie mam :-D

kasik36 - jak już troszkę zjadłaś, to znaczy że organizm wraca do normy. Życzę zdrówka!

kasik lol teraz taki czas, dbaj o siebie i maluszka:tak:

Hess jestem ciekawa jak u Ciebie komórkowa sprawa wyglada??:tak:

LISTOPAD

18: kate_p7 - przygotowanie do criotransferu

19: justys8782 - wysoka beta!
19: mcmaja - wysoka beta!
19: gos1512 - podglądanie pęcherzyków
19: danii - punkcja

19: buniaczek - wizyta pęcherzykowa

20: Hess - podglądanie pęcherzyków
20: Quinnie - wysoka beta!
20: coleta - udany transfer
21: kwiatuszekq - wysoka beta!
21: gos1512 - punkcja
21: goga324 - wysoka beta!
24: liskka - podglądanie płci
24: milkaa - wysoka beta!
25: Asia_77 - wizyta kontrolna
25: Sykatynka - podglądanie maluszka
26: Aisa79 - wizyta u genetyka
27: kasik36 - usg połówkowe
27: Ewelajna86 - wysoka beta!
27: calineczkaa - wysoka beta!
30: Olusia - usg połówkowe
Komóreczka - criotransfer
andzia.m - stymulacja
mmm... - wizyta przed stymulacją
mizanka1 - wizyta przed stymulacją

GRUDZIEŃ

01: inka26 - wizyta u immunologa
02: Kasik36 - wizyta z juniorem
02: Yplocka1 - wizyta wstępna
02: Luize - badania prenatalne
03: Aisa79 - wizyta u lekarza prowadzacego
04: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
11: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
16: Asia_77 - punkcja
16: GizaS - wizyta kontrolna
17: Agulla84 - genetyk
kikifish87 - udana stymulacja
Andziulek - stymulacja
inka26 - udany criotransfer

STYCZEŃ

Yplocka1 - udany criotransfer
GizaS - udana stymulacja

Hej dziewczyny.
Kasik zycze szybkiego powrotu do zdrowka.
Kate powodzenia dzis mam nadzieje,ze na wizycie wszystko bedzie ok.
Buniaczek rowniez trzymam kcicuk,ze znajdo pecherzyk w odpowiednim miejscu.
Calineczko dziekuje,ze pytasz.U mnie sredno. Samopoczucie do bani.Dzwonili z laboratorium. I potwierdzilo sie to co najgorsze.Zarodki nie ruszyly.Nie mam wiec zadnych mrozakow.Trudno wierzyc w tego kropka skoro tamte nie dotrwaly do blastocysty to pewnie i ten tez nie.Wiem,ze powinnam wierzyc ale tak bardzo chcialam miec blastusia.Ty masz ten komfort,ze wiesz,ze zarodek sie rozwijal i dotrwal do tego najtrudniejszego stadia.Moj podany w trzreciej dobie nie wiadomo ;( jak sobie pomysle,ze znow wszystko od poczatku trzeba zaczac to mnie bardzo smuci.Mam nadzieje,ze lekarz zleci jakies badanka ktore wyjasnia przyczyne nie dzielenia sie dalej zarodkow.Co do testowania to mysle 25.11 to bedzie 11dni po transferze.

Ostatnia edycja:
buniaczek, nie pomogę, u mnie żadnego krwawienia nie było, ale dziewczyna z którą leżałam dostała właściwie spóźniony zwykły okres i się oczyściła sama, zrobili jej usg i sprawdzali jej jeszcze poziom bety czy spada.

Milka, ale one przecież dotrwały do 5 doby, tylko w szóstej przestały się dzielić?Bo już nie rozumiem.
Kochana, najlepsze środowisko zarodek ma w Twoim brzuszku. I nawet nie wypada, abyś myślała negatywnie o nim. Przecież ile jest ciąż z zarodków podanych w 3 dobie?!I
Wiesz, mój blastuś to taka wczesna blastocysta.
Jakie masz objawy po transferze?Jak się czujesz?
Przecież ja też od nowa będę musiała zaczynać, bo nie mam mrozaczków;-(
Milka przecież moje zarodki przestały się dzielić po 2 dobie. Tylko ten jeden pokazał swój heroizm i wałczył do końca. Może mam coś na tak z komórkami?

Ostatnia edycja:
reklama
Milka wiem co to znaczy nie miec mrozaczkow, ja nigdy nie mialam a jednak sie udalo. Pamietaj, ze nigdzie nie jest mu tak dobrze jak u Ciebie wiec MUSISZ w niego wierzyc :)

bunieczek ja pozwole sobie potrzymac kciuki za Twoj CUD. Krwawienie nie musi oznaczac najgorszego. Ja az trafilam do szpitala w 5 tc bo krwawilam bardziej niz na @. Pozniej przez kolejne 8 tygodni plamilam, na poczatku po 5-7 dni i ciemnobrazowo, pozniej coraz krocej i coraz jasniejsze. Podobno 20% kobiet plami w ciazy i wszystko jest ok. Tak wiec glowa do gory, musisz myslec pozytywnie, dla tego CUDU :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry