reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

No już po wizycie, w sumie ok, Wyciszyłam się super bo progesteron 0,5 a estradiol 6. TSH zrobiłam kontrolnie i mam 1:tak: ale pęcherzyki 3 większe i chyba 2 mniejsze, w poniedziałek wizyta i usg, punkcja prawdopodobnie środa lub czwartek a transfer 2-3 dniowych maluszków. Endo podobno na dzień stymulacji wzorcowe-ale kto to wie czy przyjmie bąble i czy one dalej się będa dzielić po transferze:szok:
Jedyny minus to ból głowy na który nigdy nie narzekam ale może to przez zastrzyki albo przez stres:dry:
Dr dziś opowiedział że ostatnio miał przypadek podczas stymulacji kobieta miała tylko jeden pęcherzyk, miał przerwac stymulację ale kobieta chciała dokonczyć, pobrano, zapdłodniono i jest w 8 tyg ciąży:sorry2:a miała tylko jeden pęcherzyk-nie wiem jakie inne problemy ale może niskie AMH albo wiek... ważne że jej się udało:tak:
Ja tez nie licze na ilość tylko na jakość a najwazniejsze żeby spokojnie donosić ciąże i martwic się dalej długie lata o swoje największe szczescie:tak:

Kate przede wszytkim zdrowia, spełnienia wielku marzeń a w szczególności tego o macierzyństwie oraz samych pogodnych dni :tak:
Kiki nie prorokujemy, nie patrzymy na sny, nie wierzymy sikaczom i innym objawom, tylko spokjnie czekamy do bety:sorry2:i życze żeby byla wysoka:tak:

reklama
Kate wszystkiego naj, naj
naj :)

Gizas dokladnie tak jak mowisz nie liczy sie ilosc a jakosc. Zobacz ja mialam tylko 2 zarodki, z czego jeden mocno zwolnil po 3-ciej dobie a jednak sie udalo. Czuje, ze u Ciebie bedzie wlasnie teraz TO podejscie :)

pisze na raty :-)

Olusia
tule mocno, na pocieszenie moja bratowa ma skracającą się szyjkę i ma dwójkę dzieci.Pamiętam dramaty związane z moją bratanicą, ale się udało i tobie życze tego samego:-) I powiem dość ostro, bo ty masz ADHD leżeć Quzwa!!!! bo ty zaraz w miasto polecisz, masz odpoczywać..

kiki kurcze przykro z powodu twojego Taty:-( A jak z mamą? co się dzieję?

migotka 3mam kciuki za to żeby wszystko było dobrze:-) mam nadzieję że teraz będzie tylko dobrze:-)

Aisa79 dziękuję:-)

Kate - z okazji urodzin życzę Tobie zdrowia i wieeeeeele szczęścia!
Jedno musi iść w parze z drugim.

Ludzie na Titanicu albo w tych samolotach co ostatnio pospadały w większości byli zdrowi, ale szczęścia im zabrakło.... Nawet ostatnio ksiądz na kazaniu o tym wspominał :-)

Migotka, Kiki -luzik... co ma być to będzie, spooookooojnie... , pomalutku do celu.

W przypadkach pozostałych dziewczyn nie chcę się rozmiennać na drobne - ale powodzenia!

Ostatnia edycja:
Hess piękne badyle:-) nice nice :-)

Luize, kasik36 dziękuję:-)

sykatynka bardzo dziękuję:-p zostałaś już oświecona:-) a u mnie w pracy nadal klapa..:-)

Asia_77
babo ty moja :-) razem zaczynamy więc tego samego i tobie:-p

Vortex: juz wrzycamy na luz i Cie zegnamy. Dzieki za podzieleniem sie swoimi uwagami i na tym konczymy. To co piszesz to sa twe przemyslenia a nie fakty: badzmy precyzyjni. To co nazywasz faktem po prostu nim nie jest.... Duzo juz wiesz ale jeszcze zebys mogla o faktach pouczac to trzeba sie w tym zakresie doksztalcic. Zapraszam do powaznych lektur medycznych.
I zgadza sie: trzeba przez to przejsc zeby to wszystko zrozumiec. Wiedza z doswiadczeniem zawsze przewyzszy sama wiedze. Oby to diswiadczenie nie bylo ci potrzebne

A teraz wybacz, ale chyba to forum zegna sie z toba. Owszem, jest to forum publiczne to wymiany pogladow ale to forum to cos wiecej niz wymiana zdan. Najwyrazniej tego nie rozumiesz wiec pls ale podzielaj sie swoimi uwagami gdzies indziej

Kate, wszystkiego dobrego dobra duszyczko;-)Niech się spełnią Twoją najskrytsze marzenia;-)
Hess, a Ty jutro wizyta?Trzymam kciuki i czekam na relację;-)
Ja to nie czaję o co chodzi z tymi torbielami, jak np. dostałam okres teraz w terminie, to mam torbiel czy jej nie mam?Czy trzeba to sprawdzić na USG?
Ja już spakowana na jutro, mam nadzieję, że nie przyczepią się o ten brak posiewu;-)

bubu, trzymam kciuki za jutro :tak:

Migotka, w trakcie mojej anty też miałam plamienia, zaczęły się w ostatnim tygodniu brania i skończyły się wraz z @, tak może być i nie jest to nic poważnego. :happy2:

kiki, kochana nie nakręcaj się, wrzuć na luz, trzymam kciuki by za 8 miesięcy pojawiło się Wasze szczęście i za mamę.:tak:
GizaS, trzymam kciuki mocno zaciśnięte za udaną stymulację.:tak:

Kate, młodsza siostro forumowa ;-) wszystkiego najlepszego, niech marzenia się spełniają, niech zdrowie Ci dopisuje, a szczęście Cię zalewa :-)

Olusia, cieszę się, że dałaś radę z glukozą, dzielna kobieta :happy2:

calineczkaa, trzymam kciuki za histero :tak:

Hess, kciuki za wizytę :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Kate kochana wszystkiego najlepszego życzę ci z całego serca aby twoje marzenie spełniło się i to w jak najszybszym tempie. Buziaki

Dziewczyny ja oczekuje na @ dzisiaj jest 27 dc i nadal nic, głowa mnie zaczyna boleć więc to może znak?
Kupiłam dzisiaj femibion natal 1 i od jutra zaczynam brać pisałyście że to powinno wystarczyć ale czy na pewno? może powinnam jeszcze coś sobie zakupić? myślałam o magnezie bo podobno pomaga przy skurczach? jeszcze nie przejrzałam ulotki czy jest tam podane kiedy powinno się go przyjmować? jutro rano jadę na pobranie krwi, lekarka mi zleciła kilka badań ale ja sobie "kupie" jeszcze kilka np. poziom witamin, kwasu i tej homocysteiny. A właśnie a jeżeli się okaże że jest podwyższona to da się ją zbić? za co ona odpowiada?

Do góry