reklama

Kto po in vitro?

kate, oczywiście, że idź na dalsze zwolnienie, nie masz się co zastanawiać, tym bardziej że pracujesz przy chemikaliach, a jak doktorek to usłyszy to bez problemu Ci wystawi, na początku zwykłe, ale za tydzień jak zobaczysz pęcherzyk to wystawi ciążowe, tak było u mnie. Taki tekst " ciąża to nie choroba" to mogą powiedzieć Ci co o nią nie walczą tak jak my.:happy2:

buniaczek, super suwaczek :tak:

Kasik, mam nadzieję, że Twoje słowa się sprawdzą :tak:

Dzisiaj już czuję brzuszek, zaczyna rosnąć i być napięty, wcinam dużo serków i piję wodę na umór, więc mam nadzieję, że hiperka nie zaatakuje, ale i tak po punkcji poproszę na wszelki wypadek 2 tabletki dostinexu by zapobiec złu.

reklama
dorotav niech boli i niech jajca rosną! a ty nie narzekaj bo się obrażą. A to dopiero początek coś czuje że będzie z 15 pecholi:-p a nie 10.

kate, w żadnym razie nie narzekam, też myślę, że będzie więcej niż 10 jajek :-) żeby tylko były komóreczki, boję się tylko powtórki z hiperką, wiesz woda w brzuchu, trudność z łapaniem dechu i te sprawy jak poprzednio.

calineczkaa, przyzwyczajaj się do uroków ciąży :-)

Dorotav woda brzuchu, trudności w oddychaniu oj tam oj tam mąż Ci czasem zrobi reanimacje i powrócisz do świata żywych:-p możesz w jakiś tlen się zaopatrzycie, jakaś mała kroplóweczka z ketonalem i wszystko jest do przejścia:-D A tak serio tez myślę, że to dobry znak i ciekawa jestem wyniku punkcji:happy2:

Kiki ale się cieszę. Wiesz że ja Cię naśladuje i jestem krok za Tobą ;) ale co do płci to u siebie obstawiam chłopaka. Super że wszystko w porządku. A ile płaciłaś za film i zdjęcia?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry