• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

kate, oczywiście, że idź na dalsze zwolnienie, nie masz się co zastanawiać, tym bardziej że pracujesz przy chemikaliach, a jak doktorek to usłyszy to bez problemu Ci wystawi, na początku zwykłe, ale za tydzień jak zobaczysz pęcherzyk to wystawi ciążowe, tak było u mnie. Taki tekst " ciąża to nie choroba" to mogą powiedzieć Ci co o nią nie walczą tak jak my.:happy2:

buniaczek, super suwaczek :tak:

Kasik, mam nadzieję, że Twoje słowa się sprawdzą :tak:

Dzisiaj już czuję brzuszek, zaczyna rosnąć i być napięty, wcinam dużo serków i piję wodę na umór, więc mam nadzieję, że hiperka nie zaatakuje, ale i tak po punkcji poproszę na wszelki wypadek 2 tabletki dostinexu by zapobiec złu.

reklama
kate, w żadnym razie nie narzekam, też myślę, że będzie więcej niż 10 jajek :-) żeby tylko były komóreczki, boję się tylko powtórki z hiperką, wiesz woda w brzuchu, trudność z łapaniem dechu i te sprawy jak poprzednio.

calineczkaa, przyzwyczajaj się do uroków ciąży :-)

Dorotav woda brzuchu, trudności w oddychaniu oj tam oj tam mąż Ci czasem zrobi reanimacje i powrócisz do świata żywych:-p możesz w jakiś tlen się zaopatrzycie, jakaś mała kroplóweczka z ketonalem i wszystko jest do przejścia:-D A tak serio tez myślę, że to dobry znak i ciekawa jestem wyniku punkcji:happy2:

Kiki ale się cieszę. Wiesz że ja Cię naśladuje i jestem krok za Tobą ;) ale co do płci to u siebie obstawiam chłopaka. Super że wszystko w porządku. A ile płaciłaś za film i zdjęcia?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry