kasik36
Fanka BB :)
Dorotav ladnie zareagowalas na stymulacje, mysle, ze beda z tego sliczne zarodeczki 
Szkrabek daj znac po punkcji.
Kate wez L4, lepiej dmuchac na zimne. Mozesz wziac na kilka dni, nie musisz na tydzien, zreszta wszystko bedzie dobrze i nie bedziesz musiala juz wracac do pracy
Szkrabek daj znac po punkcji.
Kate wez L4, lepiej dmuchac na zimne. Mozesz wziac na kilka dni, nie musisz na tydzien, zreszta wszystko bedzie dobrze i nie bedziesz musiala juz wracac do pracy
ja to teraz wchodzę na forum głównie żeby poczytać co u Calineczki. ..bo zawsze myślałam że ja panikowalam i zmęczalam otoczenie . Calineczko czy ty kiedyś zaczniesz się cieszyć ciąża czy juz zawsze będzie dobrze ALE. ...Twój mąż to musi mieć mega cierpliwość, mój by zaraz mnie do pionu sprowadził. Calineczka uwielbiam Cię ;-)
a nie mam kataru tylko jak coś mnie zasmera.
dla osób postronnych może to być efekt przejedzenia ale ja wiem swoje. Wiem tez od czego smera mnie w gardle od 2 tyg. Wczoraj to odkryłam, oddycham jakoś inaczek i wysusza mi sie ten dzyndzelek w gardle, a ja myslałam że to początek bólu gardła. Nie wiem czy nie mam za suchego powietrza w sypialnii, może pomyślę o jakimś nawilżaczu, pewnie i tak się przyda przy maleństwie