reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny czy jest sens , strzelic sobie jeszcze jedna dawke hcg??? przy pierwszym transf. dal mi jeszcze 5000iU teraz powiedzial ,ze wyniki krwi sa OK i na razie nie trzeba.W czwartek mam znowu wizyte u krwiopijcow i wtedy maja zadecydowac .ALE...jak was znam Wy sobie na wlasna reke to i owo wstrzykujecie...dlatego sie pytam , nie mam pojecia.A nie chce sobie zaszkodzic.

Oprocz tego potrzebuje ktoras strzykawki i igly??? moge powoli otwierac sklep:-):-)

reklama
Hahahahahaha AnneMarie ja tez mam dwa pudełka strzykawek z igłami :D

Nie pomogę ci bo ja crio mie miałam .... Takze czekamy na inne opinie sama ciekawa jedtem

ja już po wizycie wszystko wygląda dobrze idealnie w normach jak na ten czas, jednak chyba zrobie test PAPPA bo samo usg to tylko 60-70% wiarygodności a z testem 95%. W każdym razie kość nosowa jest, przezierność 1,6, maluch ma 62,2 mm:tak:

ja już po wizycie wszystko wygląda dobrze idealnie w normach jak na ten czas, jednak chyba zrobie test PAPPA bo samo usg to tylko 60-70% wiarygodności a z testem 95%. W każdym razie kość nosowa jest, przezierność 1,6, maluch ma 62,2 mm:tak:

Kate to wszystko dobrze, ciesz sie ciaza i nie kombinuj...a jak na tescie wyjdzie cos nie tak...? to sie psychicznie wykonczysz.Nosisz pod serduszkiem twoje dziecko,potrzebuje szczesliwej mamy ,spokojnej...:tak::tak::tak:Zrobisz jak uwazasz,:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry