reklama

Kto po in vitro?

Dzien dobry bardzo :)

Missdior i DorotaMie to na 100% wredna @, niestety trzeba sie pogodzic ze naturalne starania ;( Smutne ale przeciez nie jestem jedyna tu :)

Dziewczyny ja jeszcze nie mialam ifv. Ten cykl co byl i ten teraz (2dc) to beda jeszcze naturalne starania (nie wiem czy ten cykl jeszcze chce stymulowany, a z Ivf ruszamy juz w nowym roku. Tak sobie planuje ze nastepna @ powinnam dostac 2.01.16 wiec od tego czasu dobrze bz bylo już zacząć anty i wtedy luty/marzec byloby 1 podejscie :)

reklama
Jerra86 ...bardzo mi przykro :-( właśnie chciałam pisać ale mnie uprzedzilas. Ją za to dostaje szału bo nic nie boli nic nie kluje masakra jakąś myślała że z każdym następnym razem będzie łatwiej a tu dupa...jeszcze gorzej! Jak mam do środy wytrzymać to nie wiem!!!

Jestem z Jaworzna. W szpitalu byłam w Mysłowicach w polozniczym. Ale dzwoniłam do lekarza z mojej kliniki Gyncentrum Katowice. Pani doktor powiedziała że mam odpoczywać i się nie stresować . I na kontrolę przyjechać w poniedziałek . A ja zapytałam czy przyjechać teraz w poniedziałek czy czy środę tak jak mam ustalona wizytę. A ona powiedziała że jak wolę i ze może być w środę. I taki teraz mam dylemat czy czekać do środy czy jechać jutro

Nikaa, jedz jutro, bedziesz spokojniejsza, jak lekarka Cię obejrzy. a do srody bedziesz się stresować. jak teraz? coś wypływa? jak brzuch? jeśli tylko zacznie boleć weź nospę i magnez. zresztą profilaktycznie też ten magnez bierz. cała jestem wkurzona, ze CI usg dzis nie zrobili!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry