Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Będzie wszystko dobrze. Daj znać po usg. KciukiWypisuja mnie. Czekam już tylko na usg. Już nie krwawie. Tylko przy podcieraniu na papierze zostaje trochę brazowawej krwi . W poniedziałek mam się zgłosić do mojego ginekologa . Teraz tylko mam nadzieję na usg zobaczyć że wszystko ok jest . Dzięki dziewczynki za kciuki.
WłaśnieJa równieżSmacznego ananasa
![]()
ile tego ananasa?To mają Marcelina ms 4 pory rokuDobra to imbir i cynamon idą w ruchZupki gulasze itp do porzygania
Trochę to może i śmieszne dla niektórych ale z drugiej strony skoro w labo muszą mieć idealnie stałą temp to i w macicy też. A moja bratowa opowiadała, że jak z młodym była w ciąży i raz się napiła czegoś zimnego to aż go "otrzepało"
I też jadła/piła wszystko na ciepło lub przynajmniej w temp pokojowej potem. Dzięki za kciuki, na pewno się odwdzięczę/odwdzięczymy
![]()
[/QUOTE]Gosia
No taką decyzję podjęliśmy. Ja mam amh 16 więc z produkcją nie mam problemu nawet na małych dawkach, tylko bardzo źle znoszę stymulację i zawsze jest hiperka
Ale jak będzie można wszystkie to się poświęcęi każę trzymać wszystkie do 5 doby.
Póki co dalej jestem na lekach bo beta wciąż rośnie choć coraz żałośniej - ostatni przyrost 25%
We wtorek usg i to już będzie koniec mojej ciąży.
Czy wiecie dziewczyny jak dlugo się czeka żeby beta spadła do 0?
Daj znać jak po usg , trzymamy kciuki [emoji4]Wypisuja mnie. Czekam już tylko na usg. Już nie krwawie. Tylko przy podcieraniu na papierze zostaje trochę brazowawej krwi . W poniedziałek mam się zgłosić do mojego ginekologa . Teraz tylko mam nadzieję na usg zobaczyć że wszystko ok jest . Dzięki dziewczynki za kciuki.