• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No właśnie nie lubię! Ale łatwo się mówi nie stresuj się. Dodatkowo brzuch mnie dziś ciągnie i już jest panika czy się coś nie dzieje. Czy ju, nie jest poronienie czy coś
Spokojnie, mnie brzuch bolal do 8 tygodnia caly czas jak na okres. Lekarz powiedzial ze to normalne. Ale rozumiem Cie doskonale. Ja tez bardzo sie stresowalam na samym poczatku i wciaz sie stresuje. Rekomenduje odlozenie telefonu na bok i nie czytaj nic w internecie ! To na prawde nie pomaga... wiem z wlasnego doswiadczenia. Glowa do gory :)

reklama
Kochana a dasz namiary na to miejsce gdzie od reki mozna sie zapisac do genetyka??

Jesteś z Opola ? Tam otworzyli poradnie genetyczna na Tuwima gdzie jest Loma . Babka przyjeżdża z Wrocławia . Nr do rejestratorki 663686289. Ja w zeszłym roku w ciągu 2 tyg miałam wizytę z badaniami . Teraz tez szybko mnie przyjęła i kariotypy zrobiła . Tylko na wynik sobie czekałam długo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry