reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Hej, nie łam się [emoji8]. Takie małe kundelki zazwyczaj długo żyją. Duże psy żyją krócej i ta suczka @Murawa to bardzo długo żyła.
Mojej siostry pies żył 18lat i musiała go uśpić po tym jak go obce psy pogryzły. Nie mógł biedny już dojść do siebie [emoji853]
Tak masz racje. Male pieski dlugo zyja. Musi jeszcze wychowac moje dziecko. Moja jest wysterylizowana i to tez podobno ma duzy wplyw. Tylko kurna musze ja jakos odchudzic. A ona tak wymusza jedzenie ze caly czas brzeczy nad uchem ;)

reklama
Hej, nie łam się [emoji8]. Takie małe kundelki zazwyczaj długo żyją. Duże psy żyją krócej i ta suczka @Murawa to bardzo długo żyła.
Mojej siostry pies żył 18lat i musiała go uśpić po tym jak go obce psy pogryzły. Nie mógł biedny już dojść do siebie [emoji853]
Masz rację, bardzo długo. Średnio ta rasa żyje 8-10lat....
Ale rozpieszczona była. Bardzo przez moją Mamę. Wkurzałam się o to strasznie, bo taki pies musi być ułożony.
Mądra była psina. Jedyna w swoim rodzaju.
Bardzo za Nią tęsknię.

Wykastrowany, i zawsze mnie budził jak chciał wyjść [emoji848]. Nawet nie trzymam kuwety w domu, bo nigdy nic nie narobił w domu
To może ogarnij mu dodatkową kuwetę w domu, niech ma wybór. Mozesz też skoczyc z nim do weta zeby wykluczyć jakąś infekcje np. Ukladu moczowego. Mocz z kota do badania pobiera sie niełatwo, szczególnie jak kotów jest więcej, no ale czasem trzeba

Masz rację, bardzo długo. Średnio ta rasa żyje 8-10lat....
Ale rozpieszczona była. Bardzo przez moją Mamę. Wkurzałam się o to strasznie, bo taki pies musi być ułożony.
Mądra była psina. Jedyna w swoim rodzaju.
Bardzo za Nią tęsknię.
Musiała mieć u ciebie super warunki i dużoooo miłości skoro tak długo z tobą była [emoji3590].
Uśmiechnij się, była z tobą szczęśliwa [emoji8]
Wiesz, na ukojenie żalu po jednym piesku jest drugi piesek. O pierwszym i tak nigdy nie zapomnisz ale możesz dać miłość i szczęście innemu [emoji8]

To może ogarnij mu dodatkową kuwetę w domu, niech ma wybór. Mozesz też skoczyc z nim do weta zeby wykluczyć jakąś infekcje np. Ukladu moczowego. Mocz z kota do badania pobiera sie niełatwo, szczególnie jak kotów jest więcej, no ale czasem trzeba
Miał pobieraną krew jakiś miesiąc temu aby sprawdzić coś związane z moczem i w poniedziałek mam wyniki odebrać. Z tym kotem to w ogóle mam przeboje, cierpi na chorobę dziąseł i te jego własne dziąsła traktują zęby jak wroga [emoji33][emoji33][emoji33]. Już ma wyrwane z 5 zębów i daje mu ciągle tabletki

Co robisz ze cie nie ma a jestes sama w domku? Ja dzisiaj nie biegam bo mnie nawala jak na okres a okresu nie ma. A moze on chcial przepisujaac mi estrofem zeby nie bylo tego okresu? @fredka84 porob nam jakies zdjecia ze swojej okolicy ;) Jak daleko masz do otwartego morza?
No raczej na estrofemie to bym się okresu nie spodziewała ☺️Antyki skończyłaś?

Jak przyjedzie z Łukaszem ta dziewczynka to dam juz jej koszyczek z zajaczkami wielkanocnymi :D A tesciowa byla w poznaniu na gieldzie WIELKANOCNEJ ;) podobno duzo pierolek mi kupila jjjjjjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz NNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEE MMMMMMMMMMMOOOOOOOGGGGGGGGGGGGGGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCCCCCCCCCCCCCCCCCCZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC:D:D:D Jak pojade po nich na dworzec to bede zwracala uwage tylko na torby a oni sa doczepke ;) Tak wiem przeciez ZARTUJE :-) :):-) :):-) :)

reklama
Co robisz ze cie nie ma a jestes sama w domku? Ja dzisiaj nie biegam bo mnie nawala jak na okres a okresu nie ma. A moze on chcial przepisujaac mi estrofem zeby nie bylo tego okresu? @fredka84 porob nam jakies zdjecia ze swojej okolicy ;) Jak daleko masz do otwartego morza?
Ja się wzięłam za odkurzanie i mycie podłóg - odwrotowiec jestem. Mogłam ci wczoraj zdjęcia zrobić jak po mega błocie biegłam [emoji33]. Drogi leśne wszystkie są strasznie rozwalone przez firmy leśne [emoji33].
Idę biegać ok 11.30 ale delikatnie mnie kostka boli, jak nie dam rady to będzie spacer. Coś tam ci popstrykam ale szału u nas nie ma z widokami.
Do morza ok 100km mam

Do góry