eij
Fanka BB :)
No to ja trzymam mocno kciuki żeby Twoje przeczucia były mylneCzas pokaże co będzie a czemu tak czuje ?nie wiem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to ja trzymam mocno kciuki żeby Twoje przeczucia były mylneCzas pokaże co będzie a czemu tak czuje ?nie wiem
strasznie strasznie mi przykroJestem po wizycie. Tak jak mówiłam poroniłamból rozrywa mi serce, psychika tym razem osłabła strasznie. Żałuję, że w sobotę poszłam na usg i tak poroniłabym i tak, a przynajmniej nie zobaczyłabym bijącego serduszka
![]()
Wysyłam dużo siłyJestem po wizycie. Tak jak mówiłam poroniłamból rozrywa mi serce, psychika tym razem osłabła strasznie. Żałuję, że w sobotę poszłam na usg i tak poroniłabym i tak, a przynajmniej nie zobaczyłabym bijącego serduszka
![]()
Biedna bidulko bardzo Ci współczujęCześć dziewczyny jestem już po szpitalu niestety musiałam mieć zabiegnapiszcie mi kochane jakie badania zrobić po poronieniu ? Myślę o zrobieniu badania na zespół antyfosfolipidowy ana3 bo miałam dodatnie glukoza insulinę o co jeszcze bo nie ogarniam
![]()
Juz pisałam na innym forum ze dla mnie kazde rozwiązanie bedzie poniekąd radością jeśli sie nie uda nie będzie to dla mnie aż tak ciężkie bo jestem mamą ślicznej dziewczynki i ślicznego chlopca i jestem w pełni spelniona mama.Mam więcej niż oczekiwałam!A jak się uda będę najszesliwsza mamusia po raz kolejny.No to ja trzymam mocno kciuki żeby Twoje przeczucia były mylne![]()
Ja nie mam żadnych mrozaków i nie miałam bo nie mogę być stymulowana. Obydwie poronione ciąże były na naturalnym cyklu z mojej własnej jednej komórki jajowej. A ten zarodek był wyjątkowo ładny i silnyumieram w środku z bólu i rozpaczy
![]()
Serce pęka, tulę mocnoJestem po wizycie. Tak jak mówiłam poroniłamból rozrywa mi serce, psychika tym razem osłabła strasznie. Żałuję, że w sobotę poszłam na usg i tak poroniłabym i tak, a przynajmniej nie zobaczyłabym bijącego serduszka
![]()
Na pewno słyszałam, nie pamiętam konkretnie u kogo to było. Pamiętaj, że morfologia jest oceniana subiektywnie przez embriologa i na dany moment. Jeden może zarodek ocenić jako CC czy 3.3, a inny BB (2.2). Poza tym dzisiaj może być CC, a potem bardzo ładnie się rozwinąć... Oczywiście super jest kiedy wszystkie są najwyższej klasy, ale nie zamartwiaj się tym... Ja miałam większość 4.1.1 I żaden nie dał ciąży...Dziewczyny myślę, że starsze stażem ...jeśli chodzi o forum
Pamięta może któraś z Was ...na forum ciążę ze słabej blastki u jakieś z dziewczyn ???
Tak ja mialam takie klucia dwukrotnie i dwukrotnie byla ciaza! Trzymam kciuki!!!Dziewczyny kłuje mnie prawy jajnik.. 6dpt.. czy u was takie kłucia się zdarzały?