Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Moja córka ma 6 tygodni,ulewa-chlusta od samego początku.Zapewne wiecie jakie to jest meczace dla nas i dla bobaska.Widze ze wiele mam pisze aby sie tym nie przejmowac bo przejdzie to samo.Macie racje przejdzie ale do tego czasu uwazajcie by dzieciatko sie nie zachłysło.17 kwietnia moja córka trafiła do szpitala wymiotywała coraz bardziej,miała straszne kolki,prezyła sie,płakała,miala zapalenie ucha stan zapalny pecherza.Lekarze mowili ze to narmalne u takiego dziecka .Dostała antybiotyki i do domu wypuscili nas 21kwietnia.W domu dalej to samo.Na drugi dzien po karmieniu mała ulała trzymałam ja długo w pionie(jak zawsze min.20 min,) nagle moje dzieciatko zrobiło sie wiotke zamknela oczy jakby była spiaca,przestała oddychac.Oczy wywrociła skóra w momencie siniała.Nigdy nie zapomne tej chwili.Nie wiedziałam co sie stało,dlaczegNasz synek Janek (cztery tygodnie) praktycznie od samego początku ma problemy z ulewaniem. Czasami po karmieniu potrafi mu się ulać cztery sześć razy mimo,że jest brany na ramie. czasami głośno odbija mu się i strasznie pręży się. Zdazyło mu sie ze trzy razy hlusnąć przez nos, martwi to mie trochę. Karmiony jest piersią, praktycznie na okrągło strasznielubi zasypiać podczas karmienia. piersiowej. Pomocy czy to jest alergia?!!!![]()