reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniowe mamy 2016

schauma może będzie ta sama data u naszych dzieciaczków :D
jejku, ale super, ze "dotrwalas" do końca! ja bym strasznie chciała rodzic w terminie... :)

Martita nie dało rady. lekarz mówił, że lepiej wcześniej, wolałam z nim nie dyskutować, w końcu wie lepiej :) on wogóle chciał żeby w poniedziałek było, ale ostatecznie stanęło na tym 30.

reklama
Antus, Milka tak nie wiele już Was dzieli od narodzin dzieciaków. Super:biggrin2:
Sweetka dziekujemy za info...
Alexia gratulacje z okazji narodzin córeczki :-D
U mnie po porodzie zapowiedziało się kilka osób do odwiedzin w szpitalu. Najbliższą rodzinę jeszcze zaakceptuje, ale znajomych:no2:

Milka do terminu jeszcze tydzień, ale chyba idę na rekord na "najstarszą" ciążę na forum, chyba że Marzenka jest bardziej do przodu? :) No i u mnie to już na pewno ponad 3 kg :)

Schauma dzis mam nadzieje dowiedzieć sie czegoś więcej ;)właśnie czekam na wizytę .u mnie termin wypada za 11 dni ale liczę ze bobasek ciut wczesniej zechce sobie wyjsć :)

Gratulacje Alexia !!!

Milka jak będziesz miała wywoływane to nie jest powiedziane że urodzisz 30 , więc może i 1 się uda :) a pozatym poczytaj sobie o cewniku Foleya na początek, uważam, że to najłagodniejszy początek, bo tak od razu z oxy to Cię zamęczą :p

Schauma powiem ci ze ogólnie super sie czuje ale tylko z rana i przez dzień..wieczorem ciężej :( schauma czy ty tez tak opuchlas na buzi?jej jaka ja pyzata jestem !. Staram sie lustra omijać;)!

reklama
Do góry