reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Hej kochane!!!
Coś tu ostatnio mało nas.Ja 45 minut wybieram sie na wizytę mam lekkiego stresa no ale cóż...najważniejsze,żeby było z dzidzia ok i niemogę się doczekać usg....

reklama
Ada
daj znać jak wrócisz od lekarza co i jak :-):-):-)

Czarnulka
no ja mam bardziej przeczucia na dziewczynkę..zobaczymy jak to będzie :-):-):-)
Pozdrawiam wszystkie panie :blink::blink::blink:

Miłego weekendu:happy2:

zazdroszczę tym które juz czują ruchy...
ja niestety jescze nie, ale podobno jest jeszcze czas :)

zrobiłam kontrolne badania w laboratorium,
chyba musze więcej jeść bo minimalna anemia mi wychodzi,
ale to jeszcze lekarz mi musi potwierdzić...idę w poniedziałek popołudniu do nowego
we wrocku teraz, bo dotąd w rzeszowie chodziłam...

a na 14 grudnia umówiliśmy się prywatnie na usg połówkowe...
strasznie sie boje, bo nie miałam w 11 tygodniu usg więc teraz się okaże czy jakaś wada nad maleństwem nie wisi... no i płec może poznamy...

Witajcie:-)

Przepraszam, że się nie odzywam, ale mamy popsuty komputer i nie mam dostępu do netu. W poniedziałek jż prawdopodobnie będzie napraiony, to nadobię zalgłości:-) bo stęsknilam się za Wami. U Nas wszystko dobrze:tak: teraz piszę od mamy.

Buźki!

renata d
wiesz różnie z tymi ruchami jest... ja w pierwszej ciązy poczułam że mi coś bąbelkuje w brzusiu ok 20 tygodnia, teraz w 2giej wcześniej bo już w 17tym... ale niektóre moje koleżanki czyły ruchy z pierwsządzidzą ok 23 a nawet 25 tygodnia..także spokojnie i Ty poczujesz :-) Pozdrawiam
Życzę miłego weekendu wszystkim i już zmykam,papapapapap

Witam pisze do was, czy to normalne, ze ruchy czuje tylko na dole? ( wczesniej tak nie mialam, chyba albo nie pamietam) Czy ktoras z naszych mam tak ma?Czytalam o znieczuleniu zewatrzoponowym, nigdy nie mialam zadnego znieczulenia i chyba tym razem sie zdecyduje. Milej nocki bez koszmarow:wściekła/y:

Witajcie

Silka usprawiedliwiona:-)

Lady a ty nie zaczynaj znowu z tymi pierogami;-)

katja na razie tak, ja tez czuje tylko na dole, dopiero pozniej jak dzidzius urosnie to bedzie po zeberkach nawalal:-D:-)

ada daj znac jak po wizycie

No ja bylam dzisiaj na usg i nic sie nie dowidzialam bo tu nie chca mowic:wściekła/y: takze dowiem sie kto tam siedzi dopiero jak pojde do mojej pani gin.:-(, ale poczekam, poza tym dzidzius jest zdrowy ale nie lubi sie fotografowac:-D bo co chwile sie odwracal i machal piesciami:-D, ale jest sliczny/a

buziam i udanego weekendu jakbym sie nie odezwala

Siedzę sobie w domu w ten andrzejkowy wieczór a mój mąż poszedł się bawić do knajpy ze znajomymi. Mnie nie chciał zabrać bo niby mam nie wdychać dymu z papierosów, ale to chyba wymówka!;-) Wcześniej mnie zabrał do restauracji na obiadek i odwiózł do domu. No więc teraz siedzę w pełnym makijażu w łóżku i odświeżam kwietniówki a tu puchy! Chyba się uzależniłam od tego forum!

KACHUREK nie tylko ty sie uzależniłaś od tego forum ja też w domku siedzę i klepie w klawiaturę...
Byłam dziś u pana doktora i dzidzia duża rośnie prawidłowo się rozwija ja zaczynam 21 tydzień a dzidzia ma wg usg 22 tygodnie... serduszko pika 140/minutę taka piękna ta moja dzidzia wierzgała się machała rączkami normalnie taka piękna rączka pokazywał mi kręgosłup boże cały czas jestem w szoku normalnie nie mogę tak było widać ją dokładnie ale odwróciła się dupcią i za cholerę nie chciała pokazać czy jest chłopczykiem czy dziewczynką... więc nie wiem kiedy następne usg bo wizyta za miesiąc....
Ale tak ogólnie to moja dzidzia wierzga w brzuszku jak szalona ostatnio aż jestem w szoku taki temperament ma:tak::-)

SILA to super że się odezwałaś bo się martwiłam ale jestem już spokojna:tak:;-)

reklama
Toz to dzisiaj andrzejki:szok: a ja na smierc zapomnialam:-(, ale sie ze mnie wielka angielka zrobila;-):-:)no:

ada nie martw sie u mnie tez sie wypial i nawet jakbym chcial podpatrzec to tylko piescia grozil:-Di tez zyje w blogiej nieswiadomosci az do nastepnej wizyty

kachurek siedzisz sama bidulko, wykorzystaj chate i sie pobycz napewno ci nie zaszkodzi:tak:

teraz juz wiem dlaczego tu takie pustki-wszystkie kwitnioweczki sie bawia na imprezach i chleja te soczki;-)- udanej zabawy tym ktorzy sie bawia

madziujka a co z tym watkiem zamknietym? rezygnujemy czy to chwilowe zapomnienie?

Do góry