reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Za mna fany dzien,moj starszy synus skonczyl dzis 4 latka i dostal od nas,rodzicow w prezencie maly plecak z Myszka Miki,swoim ulubiencem:-).Caly dzien chodzil dumnie z plecaczkiem i z plecaczkiem poszedl spac:-D
sto lat dla Twojego Synusia!!!
Witam dziewczyny:happy: jestem pierwsza:tak:
My dzisiaj mielismy cieżką nockę bo młodszy synuś całą noc wymiotował:no: biedactwo teraz odsypia. Mam nadzieję ze to nie jakiś wirus tyko przejsciowa niestrawność.

Mam nadzieję że wam nocka minęła dobrze:tak:
Zmykam na sniadanko:-)
Przesyłam gorace pozdrowienia i miłego dnia życzę :happy:
biedaczek, współczuję Ci kochana wiem jak to jest, jak tylko coś się z dzieckiem dzieje to zaraz wszystkiego się odechciewa

Wronka ja też dopiero chorowałam a teraz chyba córcia mnie zaraziła i od nowa przerabiam katar, moze Ty też od Weroniczki wirus załapałas?

Ella nie daj sobie wmówić tej cukrzycy :) dobrze że wszystko u Ciebie ok

Katik jak po nocce?

reklama
Za mna fany dzien,moj starszy synus skonczyl dzis 4 latka i dostal od nas,rodzicow w prezencie maly plecak z Myszka Miki,swoim ulubiencem:-).Caly dzien chodzil dumnie z plecaczkiem i z plecaczkiem poszedl spac:-D

No słodziak!!! Dzieci maja niesamowicie zabawne pomysły :-D

Witam dziewczyny:happy: jestem pierwsza:tak:
My dzisiaj mielismy cieżką nockę bo młodszy synuś całą noc wymiotował:no: biedactwo teraz odsypia. Mam nadzieję ze to nie jakiś wirus tyko przejsciowa niestrawność.

Bidulek się męczył :-(

Melduje sie z lekka nieprzytomna... mojemu synkowi dzisiaj się coś sniło bo popłakiwał pół nocy i czasami to nawet głaskanie nie pomagało.

Jeszcze raz ja, tym razem żeby się pożalić- co zjem coś (cokolwiek) to zaczyna się akcja pt. ból żołądka i mdłości :-( naprawdę mam wrażenie, że koszmar z pocz. ciaży powraca.
Najgorsze jest to, że instynktownie odrzuca mnie od jedzenia i chudnę, co mi się wcale nie podoba :-:)-:)-( Mąż siłą we mnie wpycha, ale wczoraj stwierdził, że nie jest dobrze, jak odmówiłam moich ukochanych dotąd lodów truskawkowych.

Dzisiaj zjadłam lekkie śniadanie i już się zaczęło :-:)-:)-(

No dobra- tyle w temacie- poza tym OK. Wracam do pracy.

dzień dobry mamusie i brzuszki:-)
u nas juz po śniadanku, wsawiłam pranie, troche zrobiłam reczne ale to kilka rzeczy. czeka mnie prasowanie zaległe od wczoraj z powodu bólu głowy- i wcale mi dziś nie przeszło:-(. no ale cóż ....
dużo zdrówka dla Was i Waszych dzieciaczków tych "pozabrzuszkowych i brzuszkowych".
Katik - co tam u Ciebie ?
kinguunia - napewno zdążycie wybrać to imie. a nawet jak dopiero padnie decyzja tuż po ur. to bedzie to napewno najlepszy wybór;-) u nas z tym nie było problemu , bo zanim dzidziuś sie pojawił w brzuszku mieliśmy wytypowane dla dziewcz. i chłopczyka ( a najlepsze jest to ze podczas mojej ciązy używaliśmy już dwóch, bo na początku była dziewczynka a po nastepnym usg za 2 mies okazało sie że bedzie chłopczyk:-))
życze miłego dnia Wszystkim

U nas szaro buro, mnie coś zaczyna w gardle drapać i ogólnie jakaś strasznie słaba jestem:-(. Miałam się dziś do Carefoura albo Arkadii przejechać, ale chyba sobie daruję i pójdę się zdrzemnąć.
Ciekawe jak tam Katik noc upłynęła.

Dzień dobry Brzusie :-)

Ja średnoi wyspana, bo bzdury mi się śnią...:eek: ehh... ide jeść śniadanko... miłego dzionka dla wszystkich :tak:

Kingunia
- Ujastek- co tu dużo mówić- jeśli chodzi o wygląd i standard to poprostu full wypas:-)...no wszystko zależy na jaką opiekę się trafi i ile ciężarówek będzie akurat rodzić..?:sorry: wczoraj były jaja bo nie było żywej duszy- wszystkie sale porodowe były wolne!!!- no i życzę każdej z nas żebyśmy trafiły na taki dzień- wtedy w każdym szpitalu napewno miałybyśmy wspaniałą opiekę...:sorry: a jak na raz będzie rodzić całe stado to ja się nie dziewię, że te położne nie wiedzą gdzie ręce włożyć...chyba w pełnym tego słowa znaczeniu :-D:-D:-D

Ola i Kingunia- co do imienia to u nas to samo... niby ma być Julka, ale popularność tego imienia nas dobija :confused2: no i nie ma imienia, które by nam się obojgu podobało tak naprawdę...:sorry:

Kwiatuszek- Oj nie daję nie daję! Taaa...cukrzyca...:eek: Diabetolog widzę wyolbrzymia wszystko na siłę, ale w sumie jak mam mieć tą cesarkę to napewno zechcą mi glukozę podawać więc musze sprawdzić czy to bezpieczne- pozyczyli za friko nowy glukometr to sobie pomierzę parę dni ten cukier czy dobry- wczoraj sprawdzałam 3x i było ok, dziś na czczo też ;-) (ależ to dla mnie "zaskakujące":eek::laugh2:)

Ella mi wyszła nietolerancja glukozy więc lepiej uważać. Po wypiciu 75 g glukozy po godzinie wyskakiwało mi 188 a po dwóch 157 i tak dwa razy. Skierowali mnie do szpitala na diagnostykę w kierunku cukrzycy ciążowej i nic nie wykazało. Wszystkie wyniki ok. Nawet po posiłkach miałam w okolicach 90. Więc lekarz stwierdził że przynajmniej wiemy, że mój organizm nie trawi glukozy w czystej postaci...

reklama
Witam z rana :-)
Ja też od czasu do czasu mam straszne bule żołądka ale da się wytrzymać.
Wczoraj kupiłam łóżeczko turystyczne dla dzidzi, ale jak zobaczył to mój starszak to wszedł do niego i za skarby świata wyjść nie chciał!!Własnie zastanawiam się nad zakupem kolejnego :-)a co mi tam kupie mu jakieś tańsze przecież jego łóżeczko bajerów mieć nie musi:-)

Do góry