reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dzień doberek moje Panie
Ale pogoda-znowu posypało trochę w nocy...:angry:
A ja właśnie wstałam-spałam znowu 13 godzin jak suseł:zawstydzona/y:i wstawać mi się nie chcę...ale mały głodek daje o sobie znaka
Dziewczynki współczuje tych wszystkich dolegliwości, mi póki co doskwiera ból w pachwinach ...ale jeszcze troszkę....

reklama
Witam i ja;-)
U nas też pada - śnieg z deszczem, bleeeee.. Oby do lata!!
Współczuję Wam tych wszystkich bóli, mi póki co ciąża specjalnie nie ciąży. Wczoraj mnie trochę pod prawą piersią pobolewało, ale zdjęcie stanika i zmiana pozycji z siedzącej na leżącą pomogła:-)
Dziś wyjątkowo leniwie u nas. Zaraz fundujemy sobie spacer do apteki, na pocztę i przy okazji zrobimy drobne zakupy.

monia555 witaj :-)
Jeju... niech już jest 1 kwietnia :-p chodze zgięta w pół bo mnie i kręgosłup boli i w ogóle... ale kurde powtarzam się... ale jakoś tak mi lepiej jak sobie ponarzekam :-p Mimo to chodzę i powtarzam jak mantrę "urodzę 1 kwietnia, urodze 1 kwietnia :-D"

Zazdroszczę terminów z początku kwietnia. Dziewczyny już będą na spacerki z maluszkami śmigać a ja pewnie jeszcze będę się męczyć

Ja mam termin niby na 20-tego kwietnia, ale czuję, że powitam Hanulkę wcześniej, jakieś 2 tyg. Mam zaplanowane cc, chociaż nie wiem do końca co lepsze. No ale czasami trzeba... to moja druga córcia, pierwsza - Laurunia - ma juz 8 lat i jest cudna...Jejku jak ten czas leci....

ja mam na 5 kwietnia
ale mam tez swiadomosc tego ze 2 tygodnie po terminie to tez poród o czasie
wiec nawet i 19 kwietnia moze byc :( chyba bym jajko zniosla do tego czasu :)
Ja mam termin niby na 20-tego kwietnia, ale czuję, że powitam Hanulkę wcześniej, jakieś 2 tyg. Mam zaplanowane cc, chociaż nie wiem do końca co lepsze. No ale czasami trzeba... to moja druga córcia, pierwsza - Laurunia - ma juz 8 lat i jest cudna...Jejku jak ten czas leci....

o prosze a ja mam jedna córeczke
i nazywa sie ja Twoje dwie
Hanna Laura :)

reklama
Ja sobie tak wczoraj o tym myslalam- że niektóre kobitki będą już tuliły swoje skarbki a kilka z nas dalej bedę się jeszcze męczyły....ale ja sobie mówie że za dwa miesiące o tej porze Antonio już będzie z nami!!

Do góry