Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale wtopę zaliczyłam przed chwilą
przyszedl znajomy kurier z paczką, który zawsze przynosi służbowe przesyłki dla męża
no i na koniec życzył mi wszystkiego najlepszego
a ja głupia pomyslałam ze to na swieta juz zyczy bo nie przyjdzie do kwietnia czy cos
i mu powiedzialam
"dziekuje bardzo i nawzajem!!"
kurcze ale głupio wyszło
ciekawe co se facet pomyslal
ze kobietke w nim widze czy co...
no ale w ciazy wiadomo ze mozna byc rozkojarzonym wiec moze sie nie obrazi ;-)

. Wszystkiego Najlepszego, oby ta nieszczęsna wysypka poszła sobie precz i żeby Ci się spełniły najskrytsze marzenia....Z całego serca życzy również 18-stka:-)hahahaale wtopę zaliczyłam przed chwilą
przyszedl znajomy kurier z paczką, który zawsze przynosi służbowe przesyłki dla męża
no i na koniec życzył mi wszystkiego najlepszego
a ja głupia pomyslałam ze to na swieta juz zyczy bo nie przyjdzie do kwietnia czy cos
i mu powiedzialam
"dziekuje bardzo i nawzajem!!"
kurcze ale głupio wyszło
ciekawe co se facet pomyslal

ale sie usmialam, niezla wtopau nas jest taka mala szafeczka przy łóżku z szufladką, wypakowalam tam pare rzeczy a torba z reszta lezala pod lozkiemKochane kobietki!
Wszystkiego co najlepsze, a zwłaszcza szczęśliwego Wielkiego Finału, kiedy to utulimy nasze kochane dzieciaczki :-):-):-)
dziś mam zamiar częściowo spakować torbę, a w związku z tym pytanie, gdzie w szpitalu jest miejsce na trzymanie swoich rzeczy? szafka, pod łóżkiem, szatnia? Nigdy wcześniej nie byłam więc nie wiem. Sorki może dość głupie pytanie ale moja torba wcale nie jest najmniejsza, a przecież głupi szlafrok zabiera sporo miejsca, więc biorę taką, w której wszystko co potrzebne mi się zmieści.. Poratujcie :-)
Justa, wszystkiego naaaaaaajlepszego!!!
Mnie tez jezdzi po brzuchu i cmi na dole, nie wiem co robic, ale jestem przerazona! Ja jeszcze przynajmniej z tydzien MUSZE wytrzymac! Mala gmera raczkami na dole, co jest dosc nieprzyjemne, chcialabym zasnac zeby sie tym nie stresowac :-( Moze to pora zeby wziac pierwsza nospe w ciazy? :-(
. Małą gmera, bo pomału się układa w kanale rodnym, a ćmi, bo macica szykuje się do porodu. Ale podobno to może pojawić się na kilka tygodni przed terminem rozwiązania
. Póki nie masz skurczy wyczuwalnych, to bym nie brała no-spy.
.