reklama

Kwietniówki 2010!!!

ba...gratulacje, Ness jest śliczna:)......Ja tez już chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Dziewczynki watek juz istnieje, czyli rozpakowywanie rozpoczete:). Jako na nastepną stawiam na forget:)

Tak sie zastanawiam, może by utworzyc jeszcze watek z gratulacjami, bo nie ukrywam ,że miałam problem aby przebrnac w tyl przez wszystkie posty. Aha i jeszcze jedno, jezeli mam zapisywac na liste to wolalabym abyscie pisaly jednak do mnie, bo nie bedę w stanie później odszukac.

reklama
To niesamowite, że Ba już do nas napisała! :szok::-) super!
(to co to za "cuda" piszą że po cc trzeba leżeć, nieruszać się itp?:confused::dry:)
a Ba nie dość, że z nami w kontakcie prawie non stop to jeszcze 2h po zabiegu ona przy kompie!!!- Ja też tak chcę!!! :-D

BA- tak bardzo cieszę się z Tobą tym waszym maleńkim i jednocześnie największym szczęściem!!!:-D Serdeczne pozdrowienia dla całej trójeczki i teraz dużo siły i zdrowia!!!:-)

Jeju jakie to niesamowite!!! Jak ja sobie pomyślę, że tam wewnątrz mnie jest też taka (no troszkę mniejsza jeszcze) "gotowa" dziewuszka to....no nie moge uwierzyć!!!:szok::-D To takie cudowne!!!:-D

Taaaak- Wronka- jeszcze wątek z gratulacjami prosimy!!! ;D

To niesamowite, że Ba już do nas napisała! :szok::-) super!
(to co to za "cuda" piszą że po cc trzeba leżeć, nieruszać się itp?:confused::dry:)
a Ba nie dość, że z nami w kontakcie prawie non stop to jeszcze 2h po zabiegu ona przy kompie!!!- Ja też tak chcę!!! :-D

BA- tak bardzo cieszę się z Tobą tym waszym maleńkim i jednocześnie największym szczęściem!!!:-D Serdeczne pozdrowienia dla całej trójeczki i teraz dużo siły i zdrowia!!!:-)

Jeju jakie to niesamowite!!! Jak ja sobie pomyślę, że tam wewnątrz mnie jest też taka (no troszkę mniejsza jeszcze) "gotowa" dziewuszka to....no nie moge uwierzyć!!!:szok::-D To takie cudowne!!!:-D

Elus, ba pisze do Nas z telefonu/na.

BA Gratulacje, również od mojego męża :-)

Nareszcie masz już małą na świecie :-):-):-)

Przez twój poród, dotarło do mnie, że to już bardzo blisko.

Mąż dziś maluje pokój dziecka i jak usłyszał, że urodziła się pierwsza dzidzi, to do razu przyspieszył ruchy :-):-):-) I kazał jeszcze poczekać cierpliwie naszej Alicji, bo pokoik nie gotowy.:-)

ja też mam na szczęście w służbowym blueconnecta, więc jak go nie zapomnę wziąć to też będę z wami na bieżąco :-D a tak to mam spisane numery do kilku z was w swoim prywatnym telefonie, więc sms-y pozostaną jakby co :-) no ale to dopiero za miesiąc...

Ale przecież jest też wpisik (z jej nika) od niej samej z forum sprzed parunastu chyba minut? ale nie ważne w sumie- ja się cieszę jak głupia jakbym to ja urodziła! :-D:-D:-D:-D wariatka!:-) Jednak bardzo stałysmy się sobie wszystkie bliskie przez te "pare" miesięcy :-)

No tak bo w telefonie ma dostep do neta:-D:-D:-D

ja też mam na szczęście w służbowym blueconnecta, więc jak go nie zapomnę wziąć to też będę z wami na bieżąco :-D a tak to mam spisane numery do kilku z was w swoim prywatnym telefonie, więc sms-y pozostaną jakby co :-) no ale to dopiero za miesiąc...

ja tez mam, ale jak ostatnio probowalam cos napisac to mnie szlak trafial, wiec jak znam zycie i moj niecierpliwy charakter, to raczej bede z Wami w kontakcie poprzez sms:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry