reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dziewczynki watek juz istnieje, czyli rozpakowywanie rozpoczete:). Jako na nastepną stawiam na forget:)
ja też na Forget
Tak sie zastanawiam, może by utworzyc jeszcze watek z gratulacjami, bo nie ukrywam ,że miałam problem aby przebrnac w tyl przez wszystkie posty. Aha i jeszcze jedno, jezeli mam zapisywac na liste to wolalabym abyscie pisaly jednak do mnie, bo nie bedę w stanie później odszukac.
Uważam że powinnaść utworzyć osobny wątek z gratulacjami i te gratulacje i zachwyty wpisane już w główny temat przenieść jeśli można… będzie wyraźniej

Mam jeszcze pytanko do Was. Czy tworzymy wątek "Opowiesci z porodówek"??? , gdzie każda będzie mogła opisac swój poród?
Można… jak któraś będzie chciała opisać to opisze a kto nie będzie chciał nie będzie czytał…

reklama
Też jestem za nowymi wątkami!!! :)

Wystarczy spojrzeć dziś ile stron naprodukowałyśmy tutaj! :P

A ile dziewczyn do wieczora jeszcze pogratuluje naszej Pierwszej Kwietnióweczce i Maleństwu- wow! ;D Dziś pobijemy rekord postów ;D

(jeśli się da to te gratulacje faktycznie fajnie byłoby przenieść na nowy wątek :) tylko nie wiem na ile "władne" są nasze moderatorki i czy mogą robić takie rzeczy? ;) )

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry