wronka
czerwiec05`, kwiecień2010
dziewczyny co to za laska nam poród opisała![]()
aniam już ją usunęłam...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziewczyny co to za laska nam poród opisała![]()
znaczy wiedzialam przeciez ze Ba jest w szpitalu i ze to juz tylko kwestia godzin, bo nawet nie dni, ale jakos nie dotarlo to do mnie az do teraz
Super, ze ma to juz za soba

mam zgode Ba, wiec moje kochane, pragne Wam przedstawić najpiekniejsza półwłoszke na swiecie o imieniu Vanessa Isabelle
Łe szkoda :-) Tera to będę się wszystkiego doszukiwała!! Też już chce rodzić!!:-(
Ale czop nie musi być podbarowiny na różowo. Jeśli jest podbarwiony krwią, znaczy że poród w miarę blisko.

ja odświeżona ciepłą kąpielą (dzięki Bogu nie wywaliłam jeszcze z domu wanny, bo chciałam wymienic na kabinę, a taka wanna to istny raj
no i po zabiegach depilacyjnych
okazalo sie ze nei mamy lusterka malego w domu i maz odmontowal jedne drzwiczki z szafki lustrzanej nad zlewem i jakos dalam rade
w ogóle sprawnie mi poszlo bo rewelacyjny okazal sie ten depilator z nakladka golącą, tzn. nie wyrywałam włosków tylko przyciełam i zgoliłam ale tak rach ciach, jednorazówką pewnie było by gorzej
i macie racje dziewczyny... to co tam u nas sie teraz dzieje nei wygląda sexy
teraz czekam na męzulka bo pojechal po swoja siostre do opieki nad Hania i lecimy do gina :-)
kwiatuszek...wanna to istny raj ..zwłaszcza zimą, dlatego ja mam i wannę i prysznic

Pomysłowy Dobromirno i po zabiegach depilacyjnych
okazalo sie ze nei mamy lusterka malego w domu i maz odmontowal jedne drzwiczki z szafki lustrzanej nad zlewem i jakos dalam rade

Z lusterkiem jeszcze nie próbowałam ale wszystko przede mną :-)no wlasnie tez sie tego obawialamtak takkwiatuszek...wanna to istny raj ..zwłaszcza zimą, dlatego ja mam i wannę i prysznic
a co do golenia, ja ostatnio walczyłam z lusterkiem i tak sie pozacinalam, że szok, krew mi po udach ciekla![]()
no wlasnie tez sie tego obawialam
ale elektryczna golarka nie zatnie bo ma ochronna siateczke i nie ma bezposredniego styku z nozykami