reklama

Kwietniówki 2010!!!

czesc Dziewczyny, witam sie w ten piekny sloneczny dzionek:-) az sie chce zyc w dzien jak dzis:tak:
Szkoda tylko, ze sie nie wyspalam, bo Sz do Pl polecial wczoraj wieczorem i jakos tak nijak mi bylo w lozku samej:zawstydzona/y: budzilam sie 5-6 razy i to nie do lazienki, tylko tak jakos:-( Sebek szalal chyba cala noc, tez mu pewnie taty brakowalo;-)
Teraz "juz" po sniadanku (u mnie jest 8,45), pranie nastawione, naczynia pozmywane, zabieram sie za sprzatanie chatki, bo znowu "ktos" mi nabalaganil:wściekła/y:
Milego dzionka:-D

reklama
Witam i ja;-)
Od rana szykuję jakieś gadżety na sesję zdjęciową, więc jak macie jakieś fajne pomysły to się podzielcie;-)
Spakowałam już butki, skarpeteczki małe, sukienusię, kieckę czerwoną obcisłą dla siebie, jeansy, czarny stanik i białą koszulę M., misia, czekoladę, kalendarz..
No i zaraz się za depilację biorę, bo wczoraj już padłam.. Pazurki trzeba zrobić, a na 13:00 do fryzjera jestem umówiona.
Sesja o 17:00, więc jeszcze trochę czasu mam:-)

Sebek szalal chyba cala noc, tez mu pewnie taty brakowalo;-)
wreszcie Synek ma imie, az sie milej czyta;-);-)

Doberek Kobitaski!!!:tak::tak::tak:

No to i ja sie pochwale, ze od tygodnia gdzies tez juz mam bole w podbrzuszu, klucia dziwne, a od 2 dni to mam taki problem z siedzeniem na dupsku. Jak siedze to mam wrazenie ze cos wbija mi sie w szyjke, i powoduje tak potworny bol, ze moge albo lezec, albo tak siedziec w polezaco:baffled:

A przytulanki z mezem tez juz od 2 dni chcialam wprowadzic, a moj Ł stwierdzil ze w zadnym badz razie. Pola ma wyjsc jak sama o tym zadecyduje, a nie wtedy gdy my chcemy. I tlumacz tu takiemu ze ja juz wymiekam :-(

Witam i ja;-)
Od rana szykuję jakieś gadżety na sesję zdjęciową, więc jak macie jakieś fajne pomysły to się podzielcie;-)
Spakowałam już butki, skarpeteczki małe, sukienusię, kieckę czerwoną obcisłą dla siebie, jeansy, czarny stanik i białą koszulę M., misia, czekoladę, kalendarz..
No i zaraz się za depilację biorę, bo wczoraj już padłam.. Pazurki trzeba zrobić, a na 13:00 do fryzjera jestem umówiona.
Sesja o 17:00, więc jeszcze trochę czasu mam:-)

możesz wziąć jakąś długą chustę żeby np przewiązać biust do kulturalniejszej sesji brzuszka (wersja do pokazania również znajomym i rodzinie) albo jakąś długą wstążkę, to "zapakujesz" brzuszek i piersi - bardzo fajnie to wygląda :-D

możesz wziąć jakąś długą chustę żeby np przewiązać biust do kulturalniejszej sesji brzuszka (wersja do pokazania również znajomym i rodzinie) albo jakąś długą wstążkę, to "zapakujesz" brzuszek i piersi - bardzo fajnie to wygląda :-D
Taką kokardę to mój fotograf ma - z tego co na jego www widziałam.
Tylko, że ja mam cycki jak podwójna Pamela więc chyba nie odważę się ich ze stanika wyciągać:D

wreszcie Synek ma imie, az sie milej czyta;-);-)

Doberek Kobitaski!!!:tak::tak::tak:

No to i ja sie pochwale, ze od tygodnia gdzies tez juz mam bole w podbrzuszu, klucia dziwne, a od 2 dni to mam taki problem z siedzeniem na dupsku. Jak siedze to mam wrazenie ze cos wbija mi sie w szyjke, i powoduje tak potworny bol, ze moge albo lezec, albo tak siedziec w polezaco:baffled:

A przytulanki z mezem tez juz od 2 dni chcialam wprowadzic, a moj Ł stwierdzil ze w zadnym badz razie. Pola ma wyjsc jak sama o tym zadecyduje, a nie wtedy gdy my chcemy. I tlumacz tu takiemu ze ja juz wymiekam :-(

wow Katik to te same objawy :) suuuper
ciekawe kto pierwszy teraz bo dużo z nas ma już zapowiedzi :))))))))))))))))
tylko ciekawe czy Polcia dalej leży pupcią w dół...

wow Katik to te same objawy :) suuuper
ciekawe kto pierwszy teraz bo dużo z nas ma już zapowiedzi :))))))))))))))))
tylko ciekawe czy Polcia dalej leży pupcią w dół...
serio myslisz ze to juz moga byc objawy ze z szyjka cos sie dzieje?
Pola caly czas glowka w gorze, i dlatego troche sie denerwuje, bo co jesli ta dupka zejdzie za gleboko do kanalu rodnego? Jest to mozliwe? Pozatym ten nieszczesny czop MUSI odejsc? Bo u mnie nic a nic, ani sluzu, ani brudzenia :baffled:
Pozatym w szpitalu mi mowili, ze u mnie wystarczy 0,5 cm rozwarcia i beda cieli...
Kurcze nie wiem. Jakbym umiala sama bym sobie sprawdzila jak ta szyjka "wyglada" a tak nie wiem na czym stoje....

Dzień Dobry!!! :-) Ależ wczoraj emocji miałysmy! Dziś juz chyba ochłonęłysmy wszystkie :-D
Katik jako następną Ciebie obstawiam :-)
elvie pewnie Twoje zdjęcia, jako jeszcze ciężarnej już ostatnie w galerii.. Teraz to zupełnie inny rodzaj zdjęć u nas będzie na topie :-) jak tylko coś bedziesz miała chwal się!
filonka gratuluję siostrzeńca!
dagsila to mizianie mnie rozbawiło na maxa hehe :-D u mnie w planach dopiero za 4 tyg.... buuuuuuuu...
my dopiero w sobotę za malowanie sie bierzemy :-) pełen luzik... jakoś nie dociera do mnie, że niebawem tyle się zmieni. Pracuję jak pracowałam, w domu bez większych zmian poza kartonami z allegrowymi zakupami. Ani komody, ani łóżeczka i pewnie dlatego wydaje mi się, że jeszcze daaalekoooooo do porodu :-)

Cześć mamusie

Boshe, przez pół godziny nadrabiałam wątki z wczoraj, taka produkcja z Waszej strony (ale biorąc pod uwagę okoliczności jak najbardziej usporawiedliwiona).
Ja tylko tak na chwilkę, bo zaraz biorę synka do sklepu jadę, a potem na chwilę do pracy zajrzeć.
Byłam wczoraj na u mojej gin, nie wdaje się w szczegóły, bo w zasadzie nic takiego, wszystko w porządku. Na 12 kwietnia mam termin wyciągnięcia pessaru.
W ogóle to mam mieszane uczucia, z jednej strony bardzo się już doczekać nie mogę; Ba zazdroszczę, że już ma Vaneske ze sobą, z drugiej wiem, że to jeszcze za wcześnie. I jeszcze wczoraj się dowiedziałam, że mój mąż 7-8 kwietnia do Londynu leci. Mam nadzieje, że nic się w tym czasie nie wydarzy. Wolałabym, żeby nie leciał, ale musi, no i z drugiej strony zrobiłam mu już całą listę zakupów dla syna i dla malutkiej, bo tam zdecydowanie taniej niż u nas.

Miałam na chwilę, a się rozpisałam, do zobaczenia wieczorkiem.

reklama
serio myslisz ze to juz moga byc objawy ze z szyjka cos sie dzieje?
Pola caly czas glowka w gorze, i dlatego troche sie denerwuje, bo co jesli ta dupka zejdzie za gleboko do kanalu rodnego? Jest to mozliwe? Pozatym ten nieszczesny czop MUSI odejsc? Bo u mnie nic a nic, ani sluzu, ani brudzenia :baffled:
Pozatym w szpitalu mi mowili, ze u mnie wystarczy 0,5 cm rozwarcia i beda cieli...
Kurcze nie wiem. Jakbym umiala sama bym sobie sprawdzila jak ta szyjka "wyglada" a tak nie wiem na czym stoje....

Katik ja 3 tyg temu nie mialam zadnego rozwarcia i dziecko bylo wysoko a przez ostatnie dni to cmienie w brzuszku jak na okres i co jakiś czas kłucie w szyjce
i to bylo rozwieranie sie i ustawianie malego w kanale rodnym
ja bym na Twoim miejscu pojechala zeby sprawdzili
tez juz Ci sie mogło coś otworzyc
a co do czopa to nie ma reguły
jednym odchodzi 2 tyg przed a innym na łóżku porodowym wiec nie ma co sie nim sugerowac
zajrzyj tu:
OBJAWY PRZEPOWIADAJĄCE PORÓD

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry